Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2012

ΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ...

...και διαβάστε αν θέλετε την αλήθεια για την ξαφνική, και διακριτικά συντονισμένη ως προς τον χρόνο, σπουδή για κάθαρση και ειδικά δικαστήρια με στόχο τον  Γιώργο Παπανδρέου.
Όλως τυχαίως... Πεπόνης, ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένος, Χρυσή Αυγή κι ο μαϊντανός Γιακουμάτος θυμήθηκαν την ίδια μέρα ότι    πρέπει να πάει φυλακή ο Παπανδρέου...

Υιοθετούν για άλλη μια φορά τις πιό άθλιες πρακτικές του υποκόσμου, αποδέχονται στην πράξη και νομιμοποιούν τις μεθόδους του δεξιού παρακράτους, το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν, και παρ΄όλα αυτά θα εμφανιστούν σύντομα ως "ανησυχούντες", τάχα μου, για την άνοδο της Χρυσής Αυγής...

Διαβάστε το εξαιρετικό άρθρο απο τις ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ:


ΒΟΥΡ, ΓΙΑ ΤΟ  "ΒΡΩΜΙΚΟ 2012"!...




Η διερεύνηση των πολιτικών ευθυνών όσων επέλεξαν και άσκησαν τις πολιτικές που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και την χρεοκοπία, είναι μια διαδικασία απαραίτητη και επιβαλλόμενη. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη χθεσινή πρότασή του για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής δεν κάνει κάτι τέτοιο.

Οι λιγούρηδες της «αριστερής διακυβέρνησης» επικεντρώνουν στον καταλογισμό ευθυνών σ΄ αυτόν που ανέλαβε να διασώσει τη χώρα από την κατρακύλα και ν΄ αποτρέψει και την τυπική έλευση της χρεοκοπίας !

Ο Τσίπρας και οι καθοδηγητές του, επιχειρούν να εντάξουν μια υπόθεση με μείζονα εθνική σημασία και εύρος, στα μικροπολιτικά παιχνίδια τους, σ΄ εκείνα τα σχέδιά τους, που στοχεύουν στη μονοκρατορία τους στο χώρο της Αριστεράς και της κεντροαριστεράς.
Το ΠΑΣΟΚ υπονομεύτηκε και φαγώθηκε από τα μέσα κι έπαψε, ως κομματικός μηχανισμός ν΄ αποτελεί κίνδυνο, ο Γ. Παπανδρέου είναι, πια, το πρόβλημα, το «κόκκινο πανί» ! Ο πρώην πρωθυπουργός με τις ιδέες του, τις απόψεις του και τις επιλογές του, οι οποίες, πέρα από τα λάθη και τις παραλείψεις που υπήρξαν, δικαιώνονται σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό και σε ευρωπαϊκό και σε εσωτερικό επίπεδο.

Η λυσσαλέα προσπάθεια των διαχρονικών κομπάρσων της ελληνικής πολιτικής σκηνής, να μετατραπούν «εν μια νυκτί», σε πρωταγωνιστές και μάλιστα στους μοναδικούς πρωταγωνιστές, περνάει μέσα από το άγριο πλιατσικολόγημα των κοινωνικών δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ και, φυσικά, μέσα από την εξουδετέρωση κάθε πολιτικού στελέχους, που μπορεί να έχει πρόσβαση σ΄ αυτές.

Αλλοτριωμένοι από το ξέφρενο κυνήγι της εξουσίας, αρνούνται να διδαχθούν από την ιστορία, ακόμα και την πρόσφατη, και κάνουν κάθε τι, προκειμένου να αναβιώσουν το «βρώμικο 89», 23 χρόνια μετά ! Τα περί φάρσας επιβεβαιώνονται σε πολλά, κυρίως, όμως, από το γεγονός, πως οι ηγετίσκοι του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να συμπλεύσουν σ΄ αυτή τη «βρώμικη» επιχείρησή τους, μ΄ ό,τι χειρότερο, αντιδραστικότερο και ανερμάτιστο πολιτικό κατασκεύασμα, έχει να παρουσιάσει – στη μεταβατικότητά της – η σύγχρονη ελληνική πολιτική σκηνή.


Στο «βρώμικο 2012» ο Τσίπρας και οι παιδαγωγοί του, θα συμπορευτούν μαζί με τα «μούσμουλα» της Δεξιάς και της ακροδεξιάς και αντάμα θα φωνάζουν για συνομωσίες και προδοσίες, απαιτώντας κρεμάλες και Γουδιά, βαυκαλιζόμενοι με την ιδέα, πως οι καιροί έπαψαν να έχουν γυρίσματα και πως ο λαός, μέσα στην κρίση άρχισε να τρώει κουτόχορτο !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: