Σάββατο, Ιουνίου 30, 2012

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ NEWPOST ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ...


...τα αφροδίσια νοσήματα σε ότι αφορά στην ενημέρωσή σας  παραμονεύουν.

Η συνταγή γνωστή και για κάποιους επιτυχημένη.
Φτιάχνουμε έναν αχταρμά διαφόρων δημοσιογράφων που δηλώνουν από ακροδεξιοί έως ακροαριστεροί, κρατάμε σχέσεις κάθε είδους με επιχειρηματίες, πολιτικούς, θεσμικούς και εξωθεσμικούς παράγοντες  στο κέντρο του συστήματος και μετά πυροβολούμε.

Είναι τα παραπάνω μια από τις σημαντικότερες παθογένειες του πολιτικού συστήματος.  

Εδώ και αρκετούς μήνες το  NEWPOST  επιτίθεται με παραπολιτικά σχόλια στον Γιώργο Παπανδρέου.  Κουμανταδόροι στο NEWPOST είναι οι δημοσιογράφοι Αντώνης Σκυλλάκος και Τάκης Χατζής.

Η επιθέσεις εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου είναι μόνιμες, χολερικές. Αυξήθηκαν με γεωμετρική πρόοδο από  την μεθόδευση ανατροπής Παπανδρέου από την πρωθυπουργία και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Όταν το αντιπαπανδρεϊκό κείμενο  κρατάει τα προσχήματα της «ευπρέπειας» υπογράφεται. Όταν δεν κρατιούνται και πιάνουν πάτο στην χυδαιότητα ΔΕΝ υπογράφουν. Κλασσική περίπτωση στημένης δημοσιογραφίας.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον τρόπο που ο καθένας βγάζει το ψωμί ή το παντεσπάνι του. Λένε ότι καμιά, σχεδόν, δουλειά ΔΕΝ είναι ντροπή.

Θέλω όμως να καταγράψω μία πρόβλεψη. Όσο ο κουρνιαχτός κατακάθεται και το τοπίο καθαρίζει και επομένως οι πολιτικές επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου δικαιώνονται τόσο θα εντείνονται οι  επιθέσεις εναντίον του. Καθημερινά ολοένα και περισσότερο στη συνείδηση των πολιτών αναδεικνύεται η αλήθεια αλλά και ολοκληρώνεται η εικόνα  των συγκεκριμένων συμφερόντων και των πρόθυμων υπαλλήλων τους στο πολιτικό σύστημα και όχι μόνο, που μεθόδευσαν την ανατροπή Παπανδρέου και επιδιώκουν σήμερα την πλήρη εξαφάνισή του από το προσκήνιο.

Το NEWPOST είναι εδώ και καιρό πωτοστατεί στην προσπάθεια κατασυκοφάντησης του Γιώργου Παπανδρέου. Να φρενάρει όσο μπορεί και με όποιο τρόπο αυτήν ακριβώς την διαδικασία δικαίωσης τόσο της πολιτικής όσο και του πολιτικού Παπανδρέου.

Θα πρότεινα επίσης να πέσουν οι μάσκες. Πως;

Ας πούμε ότι για αρχή θα ήταν καλό να μάθουμε τι ΑΚΡΙΒΩΣ λένε για αυτή την χολερική  πρακτική οι κολλητοί της ομάδας Σκυλλάκου-Χατζή,  συγκεκριμένοι μεγαλοπαράγοντες του ΠΑΣΟΚ. Δεν βλέπουν; Δεν ακούν; Ή μήπως συμφωνούν και κλείνουν το μάτι;

Ας απαντήσουν οι ίδιοι.

Γιατί  θα πρεπει ΠΑΝΤΑ να θυμούνται ότι ειδικά σε περιόδους κρίσης κανείς δεν πρέπει να πατάει σε δύο βάρκες. Θα πέσει στη θάλασσα. Πολύ περισσότερο όταν οι βάρκες που πατάνε κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση…

Αυτάααα…  (Προς το παρόν)


ΥΓ. Φιλική και δωρεάν συμβουλή: Αν θέλετε να διαβάσετε ύβρεις κατά του Γιώργου Παπανδρέου διαβάστε Καμμένο ή ακροδεξιά μπλογκς. Αποφεύγετε τα «τάχα» μου αντικειμενικά sites όπως το NEWPOST. Ο κίνδυνος για αφροδίσια νοσήματα παραμονεύει. Αν επιμένετε φορέστε τουλάχιστον πνευματικό προφυλακτικό.

2 σχόλια:

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Αντώνης Σκυλλάκος!!!! Ο Παπουτσής δεν τον είχε πάρει στο Γραφείο του στις Βρυξέλλες;;;; Καλά έφαγε τότε...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Προσυπογράφω ό,τι γράφεις γι αυτού του είδους τη ... δημοσιογραφία!
Όμως έχω μια ένσταση:
Τι δικαίωση των θέσεων Παπανδρέου, πού την είδες;