Σάββατο, Μαρτίου 31, 2012

ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ του ΝΕΟΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗ ΘΕΜΟΥ...,



... όπως βεβαίως το αντιλαμβάνεται ο Αναστασιάδης, είναι αυτό που πρέπει να καθορίζει  τα πορίσματα των εξεταστικών επιτροπών και ΟΧΙ τα πραγματικά περιστατικά και τα στοιχεία και οι αποδείξεις που κάθε φορά υπάρχουν.

Επικρίνει την εξεταστική επιτροπή της Βουλής επειδή δεν καταδίκασε τον Παπακωνσταντίνου. Και η ένστασή του δεν στηρίζεται στο γεγονός ότι υπήρξαν στοιχεία που δεν αξιοποιήθηκαν αλλά σε ένα αόριστο περί δικαίου αίσθημα δικής του κατασκευής που αθωώνει τον Καραμανλή και καταδικάζει τον Παπακωνσταντίνου... Εκκρεμούν μου φαίνεται αγωγές του Παπακωνσταντίνου κατά του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και θα τον βόλευε τον Θεμο μια παραπομπή.

Αυτή είναι η δημοκρατία τους και είναι αλά καρτ.  Γιατί το περί δικαίου αίσθημα για τους νεοαυριανιστές στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  δεν  πρέπει να ισχύει για όλους. Πάντως δεν πρέπει να ισχύει για τους Αναστασιάδη και Καραμήτσο…

Γιατί το δικό μου περί δικαίου αίσθημα λέει ότι ο Θέμος Αναστασιάδης θα έπρεπε προ πολλού να βρίσκεται στον Κορυδαλλό. Πέντε εκατομμύρια ευρώ αδήλωτα και λαθραία και μαύρα σε βαλίτσες πιάστηκε να τα κάνει βόλτα μέσα κι έξω από τη χώρα. Κι ακόμα περιμένουμε να  μας πει κάποιος από την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη τι συνέβη.

Λοιπόν Θέμο θα κάνεις πρωτοσέλιδο το δικό μου περί δικαίου αίσθημα;

Την ΑΥΡΙΑΝΗ πολλοί εμίσησαν. Τον ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ όμως λίγοι.
Και πάντως όχι ο Θέμος Αναστασιάδης και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: