Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ...Να γιατί πρέπει να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ μέχρι την Πέμπτη ο Παπανδρέου από Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ..

Να γιατί βιάζονται...

Ο Βενιζέλος προανήγγειλε ΣΗΜΕΡΑ στη Βουλή το δώρο των δισεκατομμυρίων ευρώ στους Τραπεζίτες. Προσέξτε. ΔΩΡΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ στους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και όχι στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ…

Πρέπει να φύγει ο Παπανδρέου από τη μέση που επιμένει ότι η ενίσχυση των Τραπεζών πρέπει να γίνει με ΚΟΙΝΕΣ ΜΕΤΟΧΈΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

Αυτό αλλάζει ο Βενιζέλος  χαρίζοντας δισεκατομμύρια στους Τραπεζίτες…


«…Αναφορικά με το θέμα της κεφαλαιακής ενίσχυσης των τραπεζών ο υπουργός Οικονομικών άφησε να διαφανεί ότι μελετάται και λύση των μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων στη διαδικασία. «Τώρα διεξάγεται μια πολύ σοβαρή συζήτηση επί τη βάση των νέων δεδομένων. Ποια είναι αυτά; Πρώτον η εμπειρία της Πορτογαλίας που έκανε εξυγίανση τραπεζών και ψήφισε σχετικό νόμο και δεύτερον το γεγονός ότι μιλάμε για ένα PSI το οποίο είναι πολύ μεγαλύτερο από το αρχικό. Μιλάμε για μια περικοπή σε ονομαστικές τιμές ομολόγων 50% άρα για μια περικοπή παρούσης αξίας μετοχών των τραπεζών που υπερβαίνει το 70% κι ενόψει του μεγέθους της παρέμβασης που πρέπει να γίνει υπάρχει μία συζήτηση για το πως πρέπει να γίνει η παρέμβαση αυτή. Δεν μας ενδιαφέρει να κρατικοποιήσουμε τις τράπεζες, σεβόμαστε και τις ιδιωτικές διοικήσεις, θέλουμε όμως να έχουμε ανταλλάγματα από την απόδοση. Θέλουμε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση υπέρ του Δημοσίου... Υπάρχουν στην νομοθεσία κι άλλα εργαλεία όπως τα μετατρέψιμα ομολογιακά δάνεια. Δεν είναι μόνο μετοχές οι τρόποι συμμετοχής…»

Θελω να δω τους βουλευτές που ψήφισαν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ να ψηφίζουν ΔΩΡΑ δισεκατομμυριων ευρω για τον Λατση, τον Κωστοπουλο, τον Σαλλα...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: