Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2012

ΜΟΥΦΑ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ANTINEWS...... και μάλιστα νοιώθουν υπερήφανοι για τα ψέμματα του αρχηγού τους.


Απατεώνα, τυχοδιώκτη  και κομπιναδόρο αποκαλούν τον Σαμαρά οι δικοί του άνθρωποι. Διαβάστε τι λένε οι διαχειριστές του ημιεπίσημου οργάνου του ΣΑΜΑΡΑ και της Ν.Δ, του ANTINEWS, για την στάση του αρχηγού της Ν.Δ  στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Ήταν θέατρο λένε, κόλπο και υποκρισία το ενδιαφέρον του και ο αγώνας για τις επικουρικές. ¨Αλλοι ήταν οι λόγοι που καθόταν στο Πρωθυπουργικό γραφείο...

Ότι έκανε, το έκανε για να καθυστερήσει την διαπραγμάτευση, να κλείσει η Γερμανική Βουλή, που κλείνει αύριο για 15 μέρες, και ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ η Μέρκελ να περάσει το  PSI

Ναι, καλά ακούτε, ο Σαμαράς υπονομεύει ευθέως  το  PSI  και άρα οδηγεί τη χώρα στην δραχμή.
Δεν τα λέω εγώ αυτά, το επιτελείο του και οι  Φαήλοι τα λένε…


«Οι δηλώσεις που έγιναν πριν από τη σύνοδο του Γιούρογκρουπ αλλά και κατά τη διάρκεια, δείχνουν ότι οι ξένοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, τον κορυφαίο εκβιασμό. Μάλιστα, έλεγαν ότι υπάρχει εμπλοκή και με το PSI το οποίο θα έπρεπε να κλείσει μέχρι το Σαββατοκύριακο διότι για 15 ημέρες το κοινοβούλιο της Γερμανίας βάζει λουκέτο, επομένως δεν μπορεί να εγκρίνει τις εγγυήσεις για το κούρεμα.

Την Παρασκευή στις 10 ο εκπρόσωπος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ντομινίκ Γκάισλερ, πάντως, ανακοίνωσε ότι η Ανγκελα Μέρκελ θα ενημερώσει το γερμανικό Κοινοβούλιο για τις εξελίξεις στο ελληνικό ζήτημα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα το πάει.
Η ουσία είναι, όμως, ότι τα τελεσίγραφα που έδιναν οι ξένοι και που υιοθετούσε η κυβέρνηση εδώ δεν είναι και τόσο δεσμευτικά καθώς αν κλείσει το γερμανικό κοινοβούλιο δεν μπορεί να ξεκινήσει το PSI. Και προφανώς ο Αντώνης Σαμαράς το γνώριζε αυτό και τράβηξε το σχοινί των διαπραγματεύσεων και το έφερε στο πάρα πέντε καθώς πλέον μπαίνουμε σε άλλες διαδικασίες»

Τί άλλο λένε επι της ουσίας; 
Λένε ότι το διάγγελμα σήμερα του Σαμαρά για σοβαρή διαπραγμάτευση και σκληρό αγώνα ήταν μια απάτη και  ένα ψέμμα. Ότι στ΄αρχιδια του οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί, αυτός καθυστέρηση έπαιζε ώστε να μην προλάβει το Ελληνικό PSI να εγκριθεί απο την Γερμανική Βουλή.
Να χρεοκοπήσει η χώρα δηλαδή χωρίς να το χρεωθεί αυτός...

Ετσι εξηγείται βεβαίως γιατί αποδέχτηκε απο την αρχή και με συνοπτικές διαδικασίες ΟΛΟ το πακέτο των δανειστών και εκανε πως διαπραγματεύεται για ώρες για τις επικουρικές που στο τέλος βεβαίως τις πούλησε και αυτές.

Στα παλιά χρόνια ΜΟΝΟ πράκτορες άλλων χωρών έπαιζαν τέτοια παιχνίδια και καμάρωναν κιόλας που έσπρωχναν μια χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Σήμερα...


ΥΓ.  Πάλι στο ANTINEWS, με πιο φρέσκια ανάρτηση τον ΞΑΝΑΛΕΝΕ  ΑΠΑΤΕΩΝΑ  τον      ΣΑΜΑΡΑ...
       Διαβάστε:
       "Αν ο κ. Σαμαράς πράγματι είχε σκοπό να διαπραγματευθεί επί της ουσίας, δεν θα διύλιζε τον κώνωπα γύρω από τις συντάξεις, αλλά θα έπιανε ζόρικα θέματα, όπως το Αγγλικό δίκαιο, το ταμείο αξιοποίησης ή το ύψος του δανείου."


Κι αυτό λίγες μόνο ώρες απο τότε που ο Σαμαράς μας διαβεβαίωνε απο τηλεοράσεως ότι για πρώτη φορά έγινε σοβαρή διαπράγματευση επειδή την έκανε αυτός...

Απίστευτοι ΑΛΗΤΕΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: