Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2011

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...

...είναι αν πάνε και γ...θουν.


Η Ιρλανδία είναι μια χώρα που έχει μπει στον μηχανισμό στήριξης. Όταν η κυβέρνησή της προαναγγέλλει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ είναι πράξη πολιτικής ευθύνης, πατριωτισμού, δημοκρατίας, ευαισθησίας, αντίστασης στις επιταγές Μέρκελ και άλλα πολλά συγκινητικά...

Όταν ο Παπανδρέου προαναγγέλλει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ στην Ελλάδα για τους ίδιους λόγους είναι ανεύθυνος, προδότης, εμπρηστής της πιστωτικής σταθερότητας, μπερδεύει το λαό με δύσκολα ερωτήματα που δεν καταλαβαίνει και άλλα διάφορα του ίδιου επιπέδου.

Συμπέρασμα;
1) Τα δημοψηφίσματα είναι καλά αλλά για τις ΑΛΛΕΣ χώρες
2) Οι Ιρλανδοί είναι πιο έξυπνοι από τους Έλληνες γιατί αυτοί ΔΕΝ θα μπερδευτούν από τα διλήμματα του δημοψηφίσματος
3) Μπορούμε να είμαστε πατριώτες μέχρι το σημείο που ΔΕΝ ενοχλείται η Μέρκελ. Από το σημείο αυτό και μετά αποκαλούμε τον ΔΙΚΟ μας πρωθυπουργό που προτείνει δημοψήφισμα ΠΡΟΔΟΤΗ.

Ένα ερώτημα έχω:
Όλοι αυτοί οι ΑΛΗΤΕΣ που έλεγαν όσα έλεγαν και έκαναν όσα έκαναν για το δημοψήφισμα ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ;

Σε κάθε περίπτωση και στον κάθε Καραγκιόζη που θα αναφερθεί πάλι στην επιχειρηματολογία του "καταστροφικού" δημοψηφίσματος ΕΝΑ έχω να πω:

ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ Γ...ΘΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ;

2 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση το 82% (αν θυμάμαι καλά) των ερωτηθέντων τάχθηκαν κατά του δημοψηφίσματος που προανήγγειλε ο ΓΑΠ.
Ασχέτως του αν το συγκεκριμένο δημοψήφισμα τη χρονική στιγμή που ανακοινώθηκε ήταν άκαιρο, επιζήμιο, λάθος ή οτιδήποτε άλλο, είναι εκπληκτική η απάντηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού που δηλώνει κατά στο να του δοθεί η δυνατότητα να εκφράσει τη γνώμη του.
Και μετά σου λένε για ...συμμετοχική δημοκρατία!

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Αλέκο, το κατάπιαν οι κάφροι. Σα να μη συνέβη ποτέ. Τώρα δεν μιλάνε.