Κυριακή, Σεπτεμβρίου 05, 2010

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ...

...για σοβαρούς ιδεολογικοπολιτικούς λόγους.
Αν δεν τους ξέρετε διαβάστε πιο κάτω ένα μέρος του άρθρου του Νίκου Βούτση στην ΑΥΓΗ:

"...Αντίθετα θα πρέπει να επιμείνουμε στη διαμόρφωση περισσότερο κρουστικής δυναμικής στον πολιτικό λόγο και τις πρωτοβουλίες μας έτσι ώστε να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος και να επικοινωνήσουμε τόσο με τις ευρύτερες απογοητευμένες και προβληματισμένες δυνάμεις της ανένταχτης αριστεράς και της νεολαίας όσο και με δυνάμεις και παράγοντες, τοπικά και κεντρικά, που έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη για συστράτευση στο κίνημα και για μαζική απεμπλοκή από τα ισχυρά εκβιαστικά διλήμματα των εξουσιαστικών μηχανισμών και των πολιτικών στερεοτύπων που συγκροτούν τη ραχοκοκαλιά των δυνάμεων του Μνημονίου.

Οι απόψεις που οδηγούν, πέραν των προθέσεων, σε προφανή στασιμότητα προσεγγίζουν το παρόν κορυφαίο ζήτημα επιλογών για το πώς θα δοθεί η μάχη στην περιφέρεια της Αττικής, μέσα από μια έωλη διαπίστωση ότι «τώρα δεν είναι δυνατόν να υπάρξει πολιτικό ρήγμα στη σοσιαλδημοκρατία» κι από μια συνακόλουθη επιλογή, απολύτως αμφιλεγόμενη ως προς την ιστορική της επιβεβαίωση με όρους κοινωνίας, ότι «εν πάση περιπτώσει όσοι θέλουν να αποδεσμευτούν από τον «σοσιαλιστικό» χώρο και να στρατευθούν σε ένα αντιμνημονιακό μέτωπο της αριστεράς ας έλθουν να μας βρουν, αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ και οι μέχρι τώρα εκλογείς του ΠΑΣΟΚ στην κάλπη». Όταν μάλιστα αυτές οι απόψεις ολοκληρώνονται ως επιλογή και ως πρόταση με την ταυτοποίησή τους σε ένα και μοναδικό κορυφαίο στέλεχος του δικού μας χώρου με αποκλεισμό και αποθάρρυνση οποιασδήποτε άλλης λύσης τότε γίνεται προφανής η καθ' όλα αρνητική επιβίωση μιας σωτηριολογικής προσέγγισης που πολώνει αντί να ενώνει."


ΥΓ: Εγώ που είμαι Πασόκος και χαμηλής νοημοσύνης έπρεπε να το διαβάσω 4-5 φορές για να βγάλω νόημα.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι οι υπόλοιποι τον καταλάβατε με την πρώτη τον ποιητή.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε τρομος με τον Μητροπουλο!!!!
Τον φοβο του να εχετε!Χαχαχαχαχα!!!!

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Φαίνεται ε;
:-))

Ανώνυμος είπε...

και ύστερα διαμαρτύρονται που ψάχνουν τους ψηφοφόρους με τα κιάλια ...

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Αυτό είναι ένα πρόβλημά τους.
Το μεγαλύτερο όμως θα είναι όταν χάσουν οριστικά όποιο πλεονέκτημα είχαν σε επίπεδο ήθους και αξιοπρέπειας...
Δυστυχώς, και το εννοώ το δυστυχώς.

kaltsovrako είπε...

"...... και να επικοινωνήσουμε τόσο με τις ευρύτερες απογοητευμένες και προβληματισμένες δυνάμεις........"

Σε τέτοια γλώσσα θα συμβεί αυτό;
Να σε στείλω στους γονιούς μου να μιλήσεις έτσι κι αν δεν κοιμηθούν στα πρώτα τρία λεπτά από την κούραση, εμένα να με χέσεις. Ναι, να με χέσεις. Γιατί αυτή είναι η γλώσσα που χρησιμοποιείται έξω από τα κομματικά και ιδεολογικά μπουντρούμια.

Ανώνυμος είπε...

Μπορει κανεις μα κανεις να μην καταλαβε το σχολιο,ειμαι ομως σιγουρος πως η Λιανα το καταλαβε...:-))

Ανώνυμος είπε...

Χοντρούλη,τώρα που ο GAP πρωτοτύπησε παγκοσμίως,μπερδεύοντας τα γήπεδα με τα νοσοκομεία,άρχισε να ανησυχείς.Σε λίγο βλέπω να βγάζει εκτός νόμου τους λιποτραφείς!

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Καλό!
:-))