Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

ΓΙΑ ΤΟΥΣ μικροΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ...

...που παρά τη διαφορά ηλικίας, φρασεολογίας και ντυσίματος απο τον αυθεντικό, υπηρετούν, (είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι), με συνέπεια απόλυτη τα ίδια αφεντικά, Καραμανλή και Μπόμπολα δηλαδή...

Για τους "επαναστάτες" που η επανάσταση που υπηρετούν φτάνει δεν φτάνει τα 150 μέτρα, (όση η απόσταση που τολμούν να διανύσουν απο τη σχολή τους και να επιστρέψουν για να κρυφτούν ), για τους οπαδούς της επαναστατικής βίας που διαρκεί κάποια δευτερόλεπτα τη φορά, (όσος χρόνος χρειάζεται για να φορέσουν την κουκούλα), έχω μια παραίνεση απλή.

Ξεκινήστε την επανάσταση απο το σπίτι. Μη φοβόσαστε τόσο τη μαμά και το μπαμπά. ΔΕΝ είναι πιο δύσκολος εχθρός οι "καθως πρέπει" γονείς σας απο τα ΜΑΤ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ πουροΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ που εξαγγέλουν και υποκινούν την (όπου νάναι ξεσπάει...) ή τη (νάτην πετιέται...) κοινωνική επανάσταση με λοστούς, μπουγελώματα κλπ, επίσης μια παραίνεση.
Διαβάστε ή (ξανα)διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα αλλά και τους δύο τόμους του έργου:


"...Όποιος κατασκευάζει για τον λαό απατηλούς επαναστατικούς μύθους, όποιος τον τέρπει με διασκεδαστικές ιστορίες, διαπράττει το ίδιο έγκλημα με τον γεωγράφο που σχεδιάζει πλαστούς χάρτες για τους θαλασσοπόρους."

Λονδίνο, Νοέμβριος 1876
35, Fitzroy street(Fitzroy square)
ΠΡΟΣΠΕΡ-ΟΛΙΒΙΕ ΛΙΣΑΓΚΑΡΕ8 σχόλια:

@ρ@τε πύλ@ς είπε...

Μα τί τους λες? Πού να καταλάβουν τα τσογλάνια από τέτοια πράγματα?

alzap είπε...

@ρ@τε πυλ@ς:
Τζάμπα ο κόπος λές;
:-(

agapi είπε...

Έχεις δίκιο. Εγώ βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Μην σταματάς ποτέ να πεις αυτό που νιώθεις δίκιο. Μερικοί μπορεί να καταλάβουν… Με μια ελπίδα ζούμε… Αλλά, ρε γμτ, είναι τσόγλανοι!

alzap είπε...

@agapi:
Μαζί σου για το μισογεμάτο ποτήρι!
:-)

Αλλά δεν είναι ΟΛΟΙ τσογλανοι και ασφαλώς δεν είναι ΠΑΝΤΑ. Συμφωνείς;

Να έχεις μια όμορφη μέρα.

agapi είπε...

Βεβαίως και συμφωνώ.
Καλό αγώνα στην συνέχεια!

Kirki είπε...

καλημέρα))
εκεί είναι και η διαφωνία η δική μου.Αριστερός δε νοείται να χτυπά με λοστούς(βλέπε Πολυζωγόπουλος και άλλοι)
Για τη μπογιά να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει και τόσο πολύ.Γίνεται και στο εξωτερικό.
Παίρνει η μπάλα και κάποιους πολύ αξιοπρεπείς όπως ο Στεφανόπουλος ας πούμε και ο Παπακωνσταντίνου αλλά αυτό είναι το τίμημα της απαξίωσης της πολιτικής.Κι αυτό κάποιοι πρέπει να το βάλουν καλά μες στο μυαλό τους.Γιατί μπορεί να ρθουν και χειρότερα

alzap είπε...

@Kirki:
Ασε κάτω το μαγικό ραβδάκι σε παρακαλώ.
:-)

珊珊李 είπε...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片