Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2008

ΑΙΞΩΝΗΜΕΝΟΙ - ΟΤΟΕ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ...

..,.αύριο το πρωί στις 8.30 θα ξέρουμε.

Αναφέρομαι βεβαίως στην σημερινή εκδίκαση στην Ευελπίδων της προσωρινής διαταγής που ζήτησε ο ΣΕΒ και οι Τραπεζίτες προκειμένου να σταματήσει η διαδικασία υπογραφής κλαδικής σύμβασης.
Ασφυκτικά γεμάτη η δικαστική αίθουσα από τραπεζοϋπάλληλους αλλά και εκπροσώπους της εργοδοσίας.Αναγνωρίσιμος νομικός εκπρόσωπος του ΣΕΒ και των Τραπεζών ο αιξωνημένος, λόγω της γνωστής υπόθεσης των οικοπέδων στην Αιξωνή κ. Λυκουρέζος… (Θαυμάστε το άνετο στυλάκι του άρχοντα της Αιξωνής και εκπροσώπου της αμερικάνικης εταιρείας στην υπόθεση SIEMENS)Τους εργαζόμενους και την ΟΤΟΕ εκπροσώπησε, μαζί με άλλους δικηγόρους ο Δημήτρης Τσοβόλας…Σε λίγες ώρες επομένως θα ξέρουμε αν θα σημειώσουμε 1 ή 2 ή Χ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

. Aς μήν ξεχνάμε και το ρόλο τού Λυκουρέζου στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου. Πώς ...αυτόκλητα ( δηλαδή σε συνεννόηση με Ρηγίλλης ) χώθηκε εκπρόσωπος τού ημιθανούς τότε Ζαχόπουλου ( ! ), για νά 'χει από πρώτο χέρι ενημέρωση για κάθε ζήτημα που τυχόν προέκυπτε, για να μπορεί να προλάβει και να το κατευθύνει ή να το κουκουλώνει.