Παρασκευή, Ιουλίου 11, 2008

ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ...





...- καταγγελία του κ. Χ.Αθανασίου του Προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Μια δήλωση σαν αυτές που κάνει τελευταία και υπερασπίζεται την ανεξαρτησία και την αντικειμενικότητα των συναδέλφων του.

Μια δήλωση που θα καυτηριάζει όσους εμπλέκουν τους δικαστές και τις αποφάσεις τους με πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες, με την αριθμητική των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Μια δήλωση που θα καταγγέλλει όσους και όσες μας λένε κάθε βράδυ εδώ και λίγες μέρες πως επειδή ο Καραμανλής θέλει να διαγράψει τον Τατούλη χρειάζεται πίσω τον Κουκοδήμο...

Έτσι παράγγειλλε το γκουβέρνο, και άρχισαν πάλι και αμέσως οι δικαστικές διαδικασίες που προαναγγέλλεται ότι θα παραδώσουν άσπιλο και αμόλυντο σε λίγες μέρες τον Βουλευτή στην αγκαλιά της Ν.Δ., για να συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός των 152...

Μήπως βρίσκεται σε νησί απόμακρο ο κ. Αθανασίου και δεν βλέπει τηλεόραση, δεν διαβάζει εφημερίδες;

Την τιμή και την υπόληψη των συναδέλφων του και της Δικαιοσύνης που διασύρεται με αυτόν τον χυδαίο τρόπο καθημερινά, ποιός θα την υπερασπιστεί;

Ε, τί λέτε κ. Πρόεδρε της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων;

( Σκεφτείτε να συνεχίσετε την εκκωφαντική σιωπή σας και να επιβεβαιωθούν όσοι και όσες με σιγουριά προδικάζουν το αποτέλεσμα της Κουκοδήμειας δικαστικής διαδικασίας...)

Εγώ θα άλλαζα χώρα απο τη ντροπή μου. ( Λέω τώρα... )

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θυμάμαι, πιτσιρικάς, στο Πάρκο στο Ναύπλιο, όταν παραγγέλνανε στα γκαρσόνια του Μανιταρά(έναν καφέ, ένα κανταΐφι, μιά πορτοκαλάδα, ένα υποβρύχιο...), η απάντηση, πάντα και από όλα τα παιδιά, ήτανε: "ΕΦΤΑΣΕΕΕΕ".
Θυμάμαι, στο "Μπεν Χουρ", τους κωπηλάτες, με το μαστίγιο από πάνω τους, πως εκτελούσαν τις διαταγές γιά μεγαλύτερη ταχύτητα, που έδινε ντυμένος τα καλά του ο Ρωμαίος πλοίαρχος.
Θυμάμαι, στον "Κύκνο", τις γυναίκες και τα παιδιά, πώς, ματώνοντας κάποιες φορές, υπάκουαν στα κελεύσματα τών επιστατών.
Θυμάμαι, στο στρατό, το "ταχέως!!!" με το οποίο τέλειωνε τις διαταγές του ο (κάθε) σαρδελοφόρος.
Τώρα γιατί τα θυμάμαι όλα αυτά, καπάκι στο σχόλιό σου, δεν μπορώ να καταλάβω. Επειδή η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, ενω το γκαρσόνι, ο κωπηλάτης, ο εργάτης, ο φαντάρος, είναι όλοι εξαρτημένοι, μπερδεύομαι και θαυμάζω τη σύμπτωση: Του ίδιου αποτελέσματος (ΕΦΤΑΣΕΕΕΕ)εξαρτημένων κι ανεξάρτητων.
Το συντομότερο ανέκδοτο: "Ανεξάρτητη δικαιοσύνη".
Η δικαιοσύνη, αντί πυλώνας, πηλώνας. Με ταχύτητες "γκανέ", δηλαδή κατά περίπτωση μηδενικές ή ιλιγγιώδεις.
Καλά κάνεις και δεν περιμένεις (ο βασιλιάς περιμένει τριάντα τόσα χρόνια, αλλά εσύ είσαι και έξυπνος).
Νομίζεις ότι εγώ περιμένω δήλωση Σημίτη γιά το Μαντά ή το Μαντέλη, γιά το Γιάννη ή γιά το Γιαννάκη;
Φιλιά, Αλέκος

alzap είπε...

Περιμένω αδίκως λες, ε;
:-)
Πολλά φιλιά, Αλέκος