Σάββατο, Ιουλίου 19, 2008

ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΘΕΣ...




... στη φιέστα της ΟΝΝΕΔ στα καμένα και μας μάλωνε.
Καμώνεται πως ΔΕΝ καταλαβαίνει, πως ΔΕΝ ξέρει ότι ΟΛΟΙ όσοι αναφέρονται παρακάτω στο άρθρο του ANTI WEBLOG είναι γαλάζιοι και κολλητοί του.
Διαβάστε και καμαρώστε τον, διαβάστε και θυμηθείτε τί έλεγε χθες...
Διαβάστε και αναρωτηθείτε για το μέγεθος της υποκρισίας...




ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΕΣ, ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ

Θυμάστε την εφοριακό και στέλεχος της ΝΔ Αντωνία Μάρκου, που εμφανίστηκε αυτοβούλως στον εισαγγελέα κ. Αθανασίου για να καταθέσει ότι το 1993 το τότε μέλος της Κ. Ε. της Ν. Δ. Δημήτρης Νέγρης την έπεισε να ανοίξει έναν λογαριασμό στην τράπεζα UBS της Ζυρίχης;

Αποκλειστικός χειριστής του λογαριασμού ήταν ο επί σειρά ετών διευθυντής τηλεπικοινωνιών της ελληνικής Siemens Ηλίας Γεωργίου, προκάτοχος του Μ. Χριστοφοράκου και με στενές σχέσεις με την αγία οικογένεια. Σύμφωνα με χειρόγραφο σημείωμα που συντάχθηκε μετά τη σύμβαση 8002 ανάμεσα στον ΟΤΕ και την Ζήμενς, στον λογαριασμό αυτό πιστώθηκαν 4.317.458 μάρκα, τα οποία ο κ. Γεωργίου έπαιξε στο Χρηματιστήριο.

Προσέξτε τώρα: Ο κ. Γεωργίου είναι ιδρυτής της offshore Plexus Corporation, η οποία εμπλέκεται αποδεδειγμένα στο μεγάλο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου (1999). Το ίδιο συμβαίνει και με μια άλλη offshore, την Vega International Corporation. Διαχειριστής στην Plexus και την Vega είναι ο Τρύφων Αποστολόπουλος που έχει προφυλακισθεί για χειραγώγηση των μετοχών Σιγάλα και ΑΤΤΙΚΑΤ.
Η Vega είναι η εταιρεία που έστελνε εμβάσματα (300.000 ευρώ) σε λογαριασμούς της ανακρίτριας Μπουρμπούλια που βρίσκεται στον Κορυδαλλό. Για την ίδια υπόθεση είχε προφυλακισθεί και ο κ. Πανούσης της ΑΤΤΙΚΑΤ.

Με την Vega International και την Plexus Corporation, έχει συσχετισθεί όμως και ο Ευγένιος Παπαδόπουλος πρώην ειδικός γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης και στενός φίλου του Σάββα Τσιτουρίδη. Για το λόγο αυτό άλλωστε ο εφέτης ανακριτής Γιάννης Σίδερης είχε ζητήσει την άρση του τραπεζικού απορρήτου του κ. Παπαδόπουλου και ο κ. Καραμανλής είχε αναγκασθεί να ζητήσει την παραίτησή του,μαζί με εκείνη του κ. Τσιτουρίδη. Έτσι άρχισε το σκάνδαλο των ομολόγων. Ο Ζορμπάς αναζητούσε στοιχεία και αποδείξεις που ενδεχομένως να συνδέουν τον Ευγένιο Παπαδόπουλο με την κακουργηματική πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Με την Plexus εμπλέκεται και ο Πρόδρομος Μαυρίδης, το άλλο αστέρι των μαύρων ταμείων της Ζήμενς. Προκάτοχος του ιδρυτής της Plexus κ. Γεωργίου στην Ζήμενς ήταν ο κ. Φρίξος Λέτσας. Ο γιός του Αλέξανδρος Λέτσας είναι εκπρόσωπος της Fairways, της μιας δηλαδή εκ των δυο offshore μέσω των οποίων διακινούσαν το μαύρο χρήμα της Ζήμενς προς την Ελλάδα. Η άλλη είναι η Placid Blue. Ο κ. Α. Λέτσας δήλωσε στον εισαγγελέα ότι ο κ. Μ .Χριστοφοράκος του είχε ζητήσει να ανοίξει λογαριασμούς, προκειμένου να διοχετεύονται εκεί χρήματα της Ζήμενς.
Από εκεί ο ίδιος τα έστελνε σε εταιρείες όπως η Martechnic Bunkering και η Ελληνική Τράπεζα Κύπρου. Η Martechnic ανήκει στον επιχειρηματία περί τα ναυτιλιακά, κ. Βασίλη Τυρογαλά που συνδέθηκε με την αγία οικογένεια. Μεγάλα ποσά από τα μαύρα ταμεία διαβιβάζονταν επίσης σε χρηματιστές, όπως οι κ. Νίκος Δεβλέτογλου, Αθανάσιος Ράμμος και Σάββας Γιαννακάκης.

Ο κ. Σ. Γιαννακάκης είναι αντιπρόεδρος της χρηματιστηριακής Megatrust -Oλυμπιακή. Η εταιρία αυτή προήλθε από την συγχώνευση (Φεβρουάριος 2005) της Megatrust ΑΧΕΠΕΥ (στην οποία είχε συμφέροντα η Interamerican του κ. Κοντομηνά) και Oλυμπιακή ΑΧΕΠΕΥ (που ανήκε στον κ. Γιαννακάκη). Η Megatrust -Oλυμπιακή συνδέεται όμως και με την περίφημη Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ του κ. Πρινιωτάκη. Είναι η εταιρεία που πρωταγωνιστεί στο σκάνδαλο του ομολόγου του ΤΕΑΔΥ, το οποίο λίγο έλειψε να ρίξει πέρυσι τέτοιον καιρό την κυβέρνηση Καραμανλή.

Η Megatrust και η Ακρόπολις συναντιόνται και στην άλλη γνωστή από το σκάνδαλο των ομολόγων εταιρεία, την Hitech. Η «Ακρόπολις» είχε αναλάβει από το 2005 την ειδική διαπραγμάτευση των μετοχών της Hitech. Πριν από την «Ακρόπολις» ειδικός διαπραγματευτής της Hitech ήταν η Megatrust. Ποια είναι η Hitech; Στο πόρισμα Ζορμπά για το ομόλογο του ΤΕΑΔΥ αναφέρεται ότι ο αρχιτέκτονας των δομημένων ομολόγων Γ. Παπαμαρκάκης είχε στείλει τον Φεβρουάριο του 2007, τα περιβόητα τότε 4,2 εκατ. ευρώ στην υπεράκτια Forest Dove, που ανήκε στους Σοφοκλή Πρινιωτάκη, Θόδωρο Πρινιωτάκη, Χριστίνα και Αικατερίνη Πρινιωτάκη.

Μια οικογένεια δηλαδή αυτοκόλλητη στη ΝΔ.

Θέλετε και άλλα για να καταλάβετε για ποιο λόγο η κυβέρνηση εκπαραθυρώνει τον Ζορμπά;

Μπορεί η δικαιοσύνη να ερευνήσει αυτές τις διαδρομές;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω στον περιοδικό τύπο(ουχί τον κουτσομπολίστικο κίτρινο τύπο) ότι ο Σοσιαλιστής Άκης βάπτισε το εγγον...συγνώμη το παιδί του με λαμπρότητα στο Φανάρι(για όσους δεν γνωρίζουν η κάθε λαμπρότητα,ειδικά εκεί, είναι τσουχτερή)και η νεότατη σύζυγός του,επ΄ουδενί δεν μπόρεσε να αποχωριστεί τον κομμωτή και τον make-up artist της και μαζί με τους υπόλοιπους τους κουβάλησε κι αυτούς στο Πατριαρχείο.

Τέτοιες μικροπολιτικές λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και αναδεικνύουν περίτρανα το σοσιαλιστικό όραμα του Πασοκ.
(Μετά την αλήστου μνήμης Ελούντα φυσικά...)Διότι φιλολαική ιδεολογία χωρίς make-up artist και κομμωτή δεν γίνεται.

Με το καλό και στην Ascona για παγωτό!

Ανώνυμος είπε...

Και για να μην είμαι μονομερής,
σαφώς και η δικαιοσύνη μπορεί να ερευνήσει πολλά.
Το θέμα είναι αν θέλει.
Το ξήλωμα Ζορμπά μόνο με μελανά και μη-τιμητικά για την κυβέρνηση χρώματα,μπορεί να περιγραφεί.
Ντροπή.

alzap είπε...

@ανώνυμος:
αν απο όσα διάβασες στο ποστ αυτό που σε εντυπωσίασε και σχολιάζεις είναι ο γάμος του Τσοχατζόπουλου, πάω πάσσο.

Είπαμε και το επιβεβαιώνεις Δεξιά και εντιμότητα, Δεξιά και πατριωτισμός είναι έννοιες ασυμβίβαστες. Διαχρονικά και στο παρόν επιβεβαιούμενο.

Καλή σου μέρα και να χαίρεσαι τον Πρωθυπουργό σου που είναι ακριβώς ότι περιγράφεται παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Κι εσείς να χαίρεστε με τις χαρές του κάθε Άκη σας!