Παρασκευή, Μαΐου 16, 2008

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ !!!

Συζήτηση στη Βουλή για τον ΟΤΕ πριν λίγο.

Η αποκάλυψη της αλήθειας για τον ΟΤΕ!

Ο πρωθυπουργός της χώρας σε έξαλλη κατάσταση, σε κατάσταση πλήρους αδυναμίας και σύγχυσης, ΔΕΝ απάντησε ούτε σε ΕΝΑ από τα ερωτήματα που του έθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την πώληση του ΟΤΕ.

Ο άνθρωπος μιλούσε 25 λεπτά και δεν μπόρεσε να απαντήσει.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ έστω και σε ΕΝΑ από τα ερωτήματα που του τέθηκαν...


Είπε για την αντιπολίτευση ότι έχει το ακαταλόγιστο, ότι είναι ανεύθυνη, ότι εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα, ότι ψεύδεται, ότι δεν ξέρει τι της γίνεται και άλλα πολλά. Και αμέσως μετά έκανε παρατήρηση στον Αλαβάνο ότι δεν πρέπει να ακούγονται βρισιές

Για του λόγου το αληθές δείτε το βιντεάκι του φίλου Ανδρέα Τριανταφυλλίδη:



Να δούμε ΤΙ θα δείξουν τα κανάλια το βράδυ.

Να δούμε επίσης αν θα σημειώσουν την απέραντη και ένοχη σιωπή του κ. Καραμανλή στην πρόσκληση - πρόκληση του Γ. Παπανδρέου να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για την SIEMENS αλλά και το Χρηματιστήριο…

Διαβάστε την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου ΕΔΩ

27 σχόλια:

Ανδρέας Τριανταφυλλίδης είπε...

"Και αμέσως μετά έκανε παρατήρηση στον Αλαβάνο ότι δεν πρέπει να ακούγονται βρισιές…"

στο ίδιο μήκος κύματος ειμαστε ... τσίμπα το σχετικό βιντεάκι :-)

http://www.youtube.com/watch?v=YdkAT4dJjss

alzap είπε...

2ανδρέας τριανταφυλλίδης:
Εξαιρετικό, ευχαριστώ! Μπορώ να κάνω χρήση φαντάζομαι.

Agobooks είπε...

Καλό Σ/Κ Αλέκο!
Ο Αλαβάνος τον ...ξεβράκωσε τον Κωστάκη!

alzap είπε...

@n.ago:
Έχω άλλη προσέγγιση.
Τον Καραμανλή τον ξεβράκωσε η αδυναμία του να απαντήσει στα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ερωτήματα που του έθεσε ο Παπανδρέου. Τον ξεβράκωσε επίσης ο προφανής πανικός του μετά την αναγγελία κατάθεσης πρότασης για προανακριτική επιτροπή.

Τα περί σουπερ μαρκετ που είπε ο Αλαβάνος, εντυπωσιακά και εφφετζίδικα ασφαλώς, έδωσαν όμως την ευκαιρία στην κυβέρνηση να δώσει γραμμή στα κανάλια κάλυψης του Καραμανλή πίσω απο το "υβριστικό" περιέχομενο της συζήτησης. Και να παραλειφθεί βεβαίως η ουσία της συζήτησης για τον ΟΤΕ. Αυτά.
Καλό Σ/Κ επίσης.

Ανώνυμος είπε...

Αντιλαμβάνεστε οτι μέχρι να αποφασίσετε εσείς ποιός ξεβράκωσε ποιόν ο Γιωργάκης θα ιδιωτεύει στο Καστρί ενώ ο Καραμανλής θα κερδίζει την τρίτη τετραετία του!
Ρε παιδιά, στο θέμα του ΟΤΕ, βλέπει κανένας ίχνος σοβαρότητας απ' τον ποδηλάτη; Μήπως τελικά με την πτώση τραυματίστηκε σε κάποιο άλλο μέρος του σώματος;Είναι πλέον φανερό οτι ο κ.Παπανρέου,μεταξύ των δύο πεδίων αντιπαράθεσης, αυτό προς το ΣΥΡΙΖΑ και εκείνο προς τη Ν.Δ.,επέλεξε το πρώτο!Το γιατί,άν και αυτονόητο να το καταθέσω:Βλέποντας οτι σε αυτήν τη φάση δεν πιάνει τον Καραμανλή, προσπαθεί να εξασφαλίσει την απειλούμενη δεύτερη θέση!Προσπαθεί απελπισμένα να βρεθεί ένα βήμα πριν τον Αλαβάνο!Είναι αυτό κίνηση κόμματος εξουσίας; Έλεος!!!
"ΟΦΙΣ"

alzap είπε...

@"ΟΦΙΣ":
Τακτικός πελάτης βλέπω.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι γράφω παραπάνω. Το θέμα δεν είναι ποός ξεβράκωσε ποιόν. Δεν με απασχολεί αυτό. Δεν είμαι ο Πρετεντέρης.
Το θέμα είναι ότι ξεβρακώθηκε ο Πρωθυπουργός για ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά στη χώρα, σε όλους μας.
Το θέμα είναι ότι με τη στάση του ο Καραμνλής επιβεβαίωσε ότι η μεθόδευση για τον ΟΤΕ είναι λαθραία και ύποπτη.
Εσένα μάλλον δεν σε απασχολεί αυτό αλλά ποιός θα είναι δεύτερο και τρίτο κόμμα.

(Μεταξύ μας ξέρω ότι σε απασχολεί ΚΥΡΙΩΣ η αποκάλυψη της λαθροχειρίας του Πρωθυπουργού και αρχηγού σου.
Σε ενοχλεί επίσης και η άρνησή του να γίνει εξεταστική επιτροπή για την SIEMENS παρά το επίμονο και πολύμηνο αίτημα του ΠΑΣΟΚ. Για αυτό το λόγο πετάς τη μπάλλα έξω απο το γήπεδο.)

Για τη σύμβαση του ΟΤΕ έχεις κάτι να μας πεις να το κουβεντιάσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Η ταπεινότητά μου,οφείλει να ομολογήσει οτι δεν βρήκε το χρόνο να μελετήσει τη σχετική σύμβαση!Οφείλω δε να ομολογήσω οτι τέτοιου είδους συμβάσεις αδυνατώ να τις κατανοήσω πλήρως και μάλιστα με την ταχύτητα και απολυτότητα με την οποία τις αντιλαμβάνονται άλλοι!Εκείνο όμως το οποίο μου προκαλεί απορία είναι τούτο:Άν κάποια Κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ π.χ."ρίξει"στο χρηματιστήριο το 67% των μετοχών μιας Δημόσιας επιχείρησης,(ΟΤΕ) το οποίο δυνητικά σημαίνει οτι εγώ ο ασήμαντος μικροεπενδυτής μπορώ να αποχτήσω εύκολα όποιο ποσοστό μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου, τότε ας μου εξηγήσει κάποιος οικονομολόγος πώς είναι δυνατό μέσα στο νέο οικονομικό- νομικό ευρωπαϊκό γίγνεσθαι να μη μπορεί να κάνει το ίδιο και ένας οικονομικός κολοσσός ο οποίος έχοντας ένα "κρίσιμο" ποσοστό να κάνει μια διαπραγμάτευση για την απόκτηση του management της ίδιας επιχείρησης!Και όλα τούτα όταν είναι διακηρυγμένη πρόθεση της Κυβέρνησης,πιν τις εκλογές, οτι επιθυμεί να γίνει αυτό, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ το οποίο, τραγικά για το ίδιο, παλινωδεί!Εδώ και ο σχετικός νόμος που περιορίζει την απόκτηση του όποιου ποσοστού στο20% είναι αντικοινωτικός και θα το δείτε!
Για την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για εξεταστική... έλα τώρα ενήλικες είμαστε,ξέρουμε ποιός κυβερνούσε τότε και ξέρουμε επίσης οτι "το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο"και οτι "θα λάμψει όλη η αλήθεια"!Σε οτι με αφορά, έχω πάψει απο καιρού να είμαι ρομαντικός!
"ΟΦΙΣ"
Ελικρινά, άν σε ενοχλεί που είμαι τακτικός συνομιλητής στο blog σου,γράψτο μου και δε θα ξαναγίνει!
"Ο"

Sinistra Radicale είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα...Σιγά μην γράψεις ότι τον Καραμανλή τον ξεβράκωσε ο Αλαβάνος...Είπαμε...."Πόλεμος, διείσδυση, και προπαγάνδα"......

Υ.Γ Άσε ρε που δεν σε απασχολεί ποιός ξεβράκωσε ποιόν....Χοχοχοχοχοχοχοχο...Και να δεις ποσο θα χαιρεσαι με την μηνυση του Βγενόπουλου....Τα μουστάκια που δεν έχεις θα γελάνε!!!!!!χεχεχχεχεχεχεχεχε...
Απ' έξω και ανακατωτά σας ξέρω εσάς τους Πασόκους, παρά το νεαρό της ηλικίας μου...Άντε καλή βδομάδα!!!!!!! :-)

alzap είπε...

@οφις:
Σε τράπεζα δουλεύεις ασχολείσαι με το άθλημα. Γι΄αυτό άσε το παραμύθι για το πόσο εύκολο είναι όποιος θέλει και έχει λεφτά να πάει στο χρηματιστήριο και να πάρει ότι θέλει. Ούτε στα επαγγελματικά λύκεια δεν λένε τέτοιες μπαρούφες.
Άσε που αν ισχύει αυτό ο αρχηγός σου και η κυβέρνηση είναι ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ παπαγαλάκια και κλεπταποδόχοι για λογαριασμό του Βγενόπουλου.
Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;

Για την εξεταστική ασφαλώς και ξέρω ποιός κυβερνούσε γι αυτό μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ο τρόμος του Καραμανλή μπροστά στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ.
Λες να ξέρει κάτι ο Νέγρης; Η Μαρκου; Ο Μητσοτάκης; Ο Παπαληγούρας; Ο Ζαγορίτης;


@sinistra radicale:
Εντάξει σύντροφε να μη σου χαλάσω την Κυριακή. Ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας έχουν καλύτερο βιογραφικό απο τον Αλογοσκούφη.
Και επίσης συγχαρητήρια για την συμβολή σας στην Συνταγματική μεταρρύθμιση με την ομόφωνη με τη Ν.Δ ψήφιση του, υψίστης σημασίας για τον εργαζόμενο λαό, άρθρου για το ...ασυμβίβαστο των βουλευτών.

Πολύ κομμουνιστικό ρε παιδί μου!

Άξιζε το κόπο να διασώσετε την Καραμανλική συνταγματική μεταρρύθμιση για έναν τόσο σοβαρό λόγο.
Έχουμε ανατριχιάσει απο την πολιτική σας σε όφελος των φτωχών και περιθωριοποιημένων.

Sinistra Radicale είπε...

Όχι αγόρι μου!!!!! Άξιζε να ψηφίσουμε μαζί με τον διάολο, για να "διασώσουμε" το δημόσιο πανεπιστήμιο, (και να μην αναθεωρηθεί το άρθρο 24), απο τον Νεοφιλελεύθερο πρόεδρο σας!!!!!!!!!!!!!!
Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά για σας.............Και δεν εννοοώ αυτό που νομίζεις.

ΥΓ Και μην μου κάνεις συνδικαλισμό εμένα γιατί δεν είμαι σαν τα άχρηστα παιδάκια της γενιάς μου που έχετε στην ΠΑΣΚΕ!!!!!!!!!!!

alzap είπε...

@sinistra radicale:
Παραλήρημα ή μου φαίνεται;
Το ΠΑΣΟΚ δεν συμμετείχε στη διαδικασία για ΚΑΝΕΝΑ άρθρο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως και συμμετείχε ΚΑΙ ψήφισε νομιμοποιώντας τη διαδικασία.
Μετά μάλιστα και απο την νοθεία στην ψηφοφορία απο τη Ν.Δ στην ψήφιση του άρθρου 24 που επικαλείσαι και την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό είναι το γεγονός, αυτή είναι η αλήθεια.

Τα υπόλοιπα είναι πολύ φτηνά δεν νομίζεις;

Sinistra Radicale είπε...

Επι της ουσίας ποτέ δεν μιλάς μαζί μου....
Αν δεν ψήφιζε κανείς, θα πήγαινε η αναθεώρηση του άρθρου 16 στην επόμενη βουλή;;;Ναι ή Οχι;;;;;

Αυτή είναι η ουσία...Όλα τα άλλα φλυναφήματα όπως αυτά που λέει και ο giorgio....Που ξαναπαρακάλεσε τον ΣΕΒ, να τον βοηθήσει να κάνει το κοινωνικό κράτος.........μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα...............

alzap είπε...

Εγώ αδελφέ ασχολούμαι μόνο με το ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
Τα υποθετικά και τα ..."αν η γιαγιά μου είχε καρούλια" τ΄αφήνω στους οπαδούς του Αλέξη.
Όταν ψάχνεις δικαιολογίες στο πουθενά αυτοακυρώνεσαι. Δεν το ξέρεις;
Κι αυτό που έγινε και καταγράφτηκε είναι ότι ψηφίσατε ΜΑΖΙ με τη Ν.Δ το επαναστατικό και ριζοσπαστικό για το λαό άρθρο για το ασυμβίβαστο των βουλευτών.
Τα υπόλοιπα, τα μουχαχαχα κλπ και τα άλλα λαιφ σταϊλ κόλπα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Sinistra Radicale είπε...

Απάντησε παιδί μου σε αυτό που λέω!!!!!! Και εγώ σε αυτό στέκομαι. Στο τι έγινε......Και στο τι θέσεςι έχετε ιδιαίτερα!!!!!!!!
Τώρα αν θέλατε , -και ακόμα θέλετε βέβαιως-μανιωδώς να ψηφίσετε για την αναθεώρηση του άρθρου 16 και σας χαλάσαμε την δουλειά, απλά λυπάμαι....Τα'χει αυτά η πολιτική....

Υ.Γ Καλύτερα "οπαδός" του Αλέξη παρά του Γιωργάκη.....Έχω την συνείδησή μου ήσυχη τουλάχιστον!!!!!

alzap είπε...

Το ΤΙ έγινε το γράφουν όλες οι εφημερίδες. Ψηφίσατε ΜΑΖΙ με τη Ν.Δ την αλλάγή του άρθρου του συντάγματος που αφορά το ασυμβίβαστο των βουλευτών! ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ!

Τώρα αν μου λές ότι το κάνατε ώστε να μην ξανάρθει το άρθρο 16 στην επόμενη βουλή, αν αυτός είναι ο φερετζές του ..., πάω πάσσο.
Γιατί προφανώς ο Αλέξης πιστεύει ότι όλα τελειώνουν στην επόμενη βουλή.
Λες αδελφέ και δεν θα υπάρξει μεθεπόμενη βουλή που το πράγμα ΜΠΟΡΕΙ να ξανανοίξει. Μια μεθεπόμενη βουλή που μπορεί να είναι πολύ σύντομα μετά την ...επόμενη μιας και οι δημοσκοπήσεις μιλάνε για αδυναμία αυτοδυναμίας.

Εμείς που είμαστε δεξιοί και όχι επαναστάτες σαν το Αλέξη, πιστεύουμε ότι η κατοχύρωση και και ισχυροποίηση του δημόσιου πανεπιστημίου εξαρτάται απο τους συσχετισμούς στο λαϊκό κίνημα, απο τους πολιτικούς συσχετισμούς.

Εσείς είναι προφανές ότι πιστεύετε ότι εξαρτάται απο δικονομικά νταραβέρια με τη Ν.Δ...
Καλή τύχη στην επιλογή σας.

(καλό είναι που φέρνεις στο φως τις πραγματικές θέσεις σας, αν τις έλεγα εγώ θα έλεγες ότι είμαι προκατειλημμένος...)

Sinistra Radicale είπε...

Βεβαίως και το γράφουν όλες οι εφημερίδες. Τα Νεα, η Ελευθεροτυπία, Το Έθνος, η Καθημερινή, ο Ελέυθερος Τύπος, η Αυγή....., η Εποχή!!!!!Όλες!!!!!!!!!!!
Μα και βέβαια εξαρτάται απο τους πολιτικούς συχετισμούς στο κίνημα. Τέτοιοι συσχετισμοί δε, στους οποίους ο πρόεδρός σας ήταν, και ακόμα είναι ενάντια!!!!!!
Έτσι δεν είναι;;;;;;;; Τουλάχιστον μεταξύ μας να λέμε την αλήθεια!!!!!!! Δεν νομίζεις;;;;;;
Και στο κάτω-κάτω την αναθεώρηση του άρθρου 16 μαζί θα την ψηφίζατε...Με την Ν.Δ!!!!!!! Ε;;;;;;
Όμως επειδή έχετε μείνει πολύ καιρό εκτός κράτους (και διαμέσω του κράτους μόνο πλέον κινητοποιείτε την κοινωνία....), έχε υπόψη σου ότι μπορεί να "έχουμε" και εκπλήξεις!!!!!!!!!!!

ΥΓ Το ότι διεκδικείς για την πάρτη σου και μόνο, το δικαίωμα της αποτελεσματικής πολιτικής παρέμβασης, δείχνει το πόσο μεγάλο αδιέξοδο "έχεις"...Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.
Ο Γιωργάκης δεν έλεγε στην ΝΔ "ελάτε να τα βρούμε για την αναθεώρηση";;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί λοιπόν νομιμοποιείσαι εσύ, και όχι εγώ;;;;;;;;;

Sinistra Radicale είπε...

Πως αλλάζουν οι καιροί όμως ε;;;;;;;;
Εκεί που έβριζες το συγκρότημα, και το Πρώτο Θέμα (επειδή αβαντάριζε τον Τσίπρα στους μικροαστούς), τώρα υιοθετείς την πολιτική ατζέντα του συγκροτήματος.
Πως και δεν έκανες ειδικό αφιέρωμα για το σπίτι του στον Διόνυσο που κάνει 1,500,000!!!!!!!!!!!!!!! ευρώ (σύμφωνα με ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας). Εκεί όμως δεν σε είδα να βάλεις κατά του λαικισμού....
Αλλά είπαμε. Μόνο ένας "άντρας" είχε τα κότσια να τα βάλει με τον αυριανισμό. Και ήταν ομοφυλόφιλος κιόλας......
Ενω εγώ φίλτατε, έγραψα για το ότι τα ΜΜΕ κακώς κορόιδευαν τον Γιωργάκη για την τούμπα που έφαγε....Αυτή όμως είναι και η μεγάλη διαφορά μας.....
Είναι δυνατόν μετά να μπορέσεις να καταλάβεις τον Γκράμσι;;;;;;;;

alzap είπε...

Θα συνιστούσα ψυχραιμία.
Κι αυτό γιατί η συνταγματική αναθεώρηση προφανώς και χρειάζεται την ευρύτερη δυνατή συναίνεση. Κάτω απο προϋποθέσεις όμως.
Το πως εννοεί το κάθε κόμμα αυτή τη συναίνεση το διαπιστώσαμε στην ΠΡΑΞΗ. Το ΠΑΣΟΚ αποχώρησε απο την διαδικασία, μετά την απόπειρα νοθείας στην ψήφιση του άρθρου 24, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έμεινε και συμφώνησε με τη Ν.Δ για να δώσει το άλλοθι στον Καραμανλή ότι έστω και επι μέρους κατάφερε την συνταγματική μεταρρύθμιση.

Η αλήθεια είναι πάντα απλή αγαπητέ γι αυτό ίσως και πονάει.

Τώρα για την υπόλοιπη "επιχειρηματολογία" του τύπου: "ο δικός μου αρχηγός είναι πιο δυνατός και πιο όμορφος απο τον δικό σου κλπ¨", πρέπει να σου θυμίσω ότι δεν με συγκινεί, είναι έξω απο την αισθητικό μου πλαίσιο για την πολιτική και την αριστερά.

Αν υπάρχουν κάποια πολιτικές θέσεις να τις κουβεντιάσουμε ευχαρίστως. Αλλά στη κουβέντα για το ποιός έχει καλύτερο βιογραφικό απο τον Αλογοσκούφη και το ποιός είναι πολύ χαριτωμένος ώστε να φωτογραφίζεται δεμένος, δεν μπορώ να συμμετάσχω. Είμαι άλλης σχολής ομολογώ, λιγότερο τσαχπίνικης, χαριτωμένης, όμορφης, έξυπνης και πλούσιας. Υστερώ αδελφέ!

Sinistra Radicale είπε...

Ποτε βρε παιδάκι μου δεν απαντάς σε αυτά που λέω!!!!!!!!

Υ.Γ Ψύχραιμος είμαι... :-) Εξαιρετικά ψύχραιμος!!!!!!!!

Υ.Γ Δηλαδή δεν διαφωνείς με το περιεχόμενο της αναθεώρησης έτσι;;;
Εγω τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω. Άρα το 16 να αναθεωρηθεί ε;;;

alzap είπε...

Αν με ρωτάς το ΣΥΝΟΛΟ του Συνταγματος θα άλλαζα σε προοδευτικότερη κατεύθυνση.
Ασφαλώς ΚΑΙ το 16 ανάμεσα στα άλλα.

Έλα λοιπόν να κουβεντιάσουμε για το 16 και τα άλλα άρθρα που μπορούν ή πρέπει να αλλάξουν.

Τα άρθρα αδελφέ ΔΕΝ είναι φετιχ ή τοτεμ.

Το περιεχόμενο των άρθρων είναι αυτό που μετράει. Έλα λοιπόν να κουβεντιάσουμε για το περιεχόμενο των όποιων αλλαγών.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάτε παράλληλα!Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να συναντηθείτε!Πέρα απ' τις νεφελώδεις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις και τις πολιτικές σας υπαρξιακές αναζητήσεις,υπάρχει και μιά κοινωνία η οποία θέλει καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες, καλύτερα σχολιά και πανεπιστήμια!Δείτε τι έγινε με την κινητή τηλεφωνία!Σύμφωνα με τον Αλέξη και την...Αλέκα,θα έπρεπε να έχουμε ΜΙΑ και μόνο κρατική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας,για να μπορούν να αλωνίζουν τα δικά τους παιδιά στις απεργίες και να κρατάνε όμηρο μια ολόκληρη κοινωνία!Κρατικά μονοπώλια τέλος!Να μπούνε όλα τα καλόπαιδα στο καμίνι της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της επιχειρηματικότητας, όπως γίνεται χρόνια τώρα, στις δυτικές κοινωνίες και οικονομίες!Και για να τελειώνω,όποιος θεωρεί τη σημερινή κατάσταση στα πανεπιστήμια απλής ανεκτή, να πάει στο γιατρό του γρήγορα!Ή ένα ταξιδάκι,ως επισκέπτης σε ένα Βρετανικό,Γαλικό,Γερμανικό ή ακόμα και Ιταλικό πανεπιστήμιο!Μετά ας γυρίσει στα δικά μας να βιώσει την κουρελαρία την αγραμματοσύνη, τη μιζέρια τους και τη θεσμοθετημένη δικτατορία των λίγων σε βάρος των πολλών πλήν δυστυχώς αδιάφορων για τα κοινά!Ειλικρινά παρακολουθώντας την επικαιρότητα των ημερών,δεν έχω συναντήσει μεγαλύτερη,πιό απόλυτη πιό σκληρή και πιό μαύρη οπισθοδρομικότητα από δύο κόμματα τα οποία θέλουν να λένε οτι εκφράζουν τον προοδευτικό κόσμο!Στην προσπάθειά σας για τη δεύτερη θέση, σας έχει πετάξει η κοινωνία στα αζήτητα! Όταν το καταλάβετε θα νοιώσετε στο σβέρκο σας την ανάσα του Καραντζαφέρη!!!
"ΟΦΙΣ"

Sinistra Radicale είπε...

Φιλαράκο "ΟΦΙΣ" μιας και κάνεις τον έξυπνο, σου θυμίζω ότι ολα αυτά τα πανεπιστήμια που αναφέρεις είναι κρατικά!!!!!!!!!
Άντε γειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alzap είπε...

@sinistra radicale:
Πολύ σωστή η απάντηση στον "ΟΦΙΣ"

Sinistra Radicale είπε...

Φίλτατέ μου alzap!!!!!
Εγω το ξέρω ότι είναι σωστή η απάντησή μου!!!!!!!!! Εσυ το ξέρεις;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

@sinistra radicale:Εδώ δεν είναι συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ να πετάμε ατάκες τύπου "καλώς τα παιδιά"και να αποχωρούμε ευτυχισμένοι οτι κάναμε το καθήκον μας στην κοινωνία!Άσφαλώς και αναφέρομαι σε κρατικά ξένα πανεπιστήμια, που διάβασες στο κείμενό μου κάτι διαφορετικό;Να προσέχεις τί διαβάζεις!Όχι τί επιθυμείς να διαβάσεις!
@alzap:Δεν είναι ανάγκη να συμφωνείς με όλες τις...σαχλαμαρίτσες του ως άνω!Αυτός είναι με τη γενιά του Αλέξη!Είναι η γενιά της κόκα κόλλα,του Μάρξ και του κινητού!Είναι η γενιά που ωάχνει όλους τους άλλους που βρήκαν τα λεφτά, εκτός απ' τον μπαμπά μας!
"ΟΦΙΣ"
Υ.Γ.:Σχετικά με αυτά που σας γράφω στην τελευταία παράγραφο του προηγούμενου σημειώματός μου,19/5/08, διαβάστε στη σημερινή "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" τον Καρκαγιάννη:"Άν η αριστερά"λέει ο αριστερός δημοσιογράφος,"υπερασπίζεται με τόσο πάθος το άρθρο 16 είναι φαινόμενο παρακμής και πλήρης εγκλωβισμός των ιδεών της στον κρατισμό, οποιοδήποτε κι' άν είναι το κράτος"!Αυτά!!!

Sinistra Radicale είπε...

Ανώνυμε. Μερικές φορές η πιο καλή απάντηση είναι ένα τραγούδι, ή οι στίχοι ενός τραγουδιού!!!!!!!


As soon as you're born they make you feel small
By giving you no time instead of it all
Till the pain is so big you feel nothing at all

They hurt you at home and they hit you at school
They hate you if you're clever and they despise a fool
Till you're so FUCKIN crazy you can't follow their rules

Keep you doped with religion and sex and TV
And you think you're so clever and classless and free
But you're still FUCKIN peasants as far as I can see

There's room at the top they are telling you still
But first you must learn how to smile as you kill
If you want to be like the folks on the hill

A working class hero is something to be

If you want to be a hero well just follow me

alzap είπε...

@sinistra radicale:
:-)
Κέφια η ομάδα βλέπω.



@ΟΦΙΣ:
Για τον δικό σου τον Αλογοσκούφη απο πάνω τσιμουδιά απο ότι βλέπω!