Τετάρτη, Μαρτίου 12, 2008

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΓΕΩΡΓΑΛΑΔΕΣ...

Συγχωρέστε με, δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Είμαι 50 χρονών και κάτι ημέρες και δεν μπορώ να το αλλάξω. Θα ήθελα να είμαι μικρότερος αλλά είναι έξω από τις δυνατότητές μου.
Αυτό σημαίνει ότι από όλα αυτά τα χρόνια έχω μνήμες, εμπειρίες, εικόνες.

Έβλεπα σήμερα τα δελτία ειδήσεων των 8.

Ποτέ μα ποτέ σε χρόνους δημοκρατίας, δεν εξαπολύθηκε τόσο συντονισμένη, βρώμικη και συκοφαντική επίθεση στους εργαζόμενους, όσο αυτή τη περίοδο.

Μέχρι χθες μας έλεγαν ότι πεθαίνουν γριούλες, ότι πεθαίνουν άνθρωποι στα νοσοκομεία εξ΄αιτίας των ανάλγητων εργαζόμενων στη ΔΕΗ που απεργούν.

Κανείς μα κανείς από αυτούς τους μεγαλόσχημους "δημοσιογράφους" δεν μας ενημέρωσε ποιοι από τους ιδιοκτήτες των καναλιών τους είναι έτοιμοι να μπουν ως επιχειρηματίες στο έργο του διαμελισμού της ΔΕΗ και της ενέργειας, αν οι εργαζόμενοι πάψουν να αντιστέκονται στο ξεπούλημά τους. Κανείς τους δεν μας λέει ότι πετσοκόβονται τα εργασιακά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζόμενων ώστε τα αφεντικά τους στις εφημερίδες και τα κανάλια, να έχουν φτηνό εργατικό δυναμικό όταν η κυβέρνηση τους δώσει για ένα κομμάτι ψωμί τα φιλέτα της ΔΕΗ ή του ΟΤΕ.

Σήμερα μας λένε ότι ήρθε καινούργιος κίνδυνος.
Κινδυνεύει η ζωή η δική μας και η ζωή των παιδιών μας εξ΄αιτίας των ανάλγητων "τρομοκρατών" που εργάζονται στην καθαριότητα.

Μας είπε αυτός ο απίθανος Ψυχαραχυράνθρωπος, ο Πρετεντέρης, ότι τα παιδιά μας που παίζουν στους δρόμους κινδυνεύουν από τα σκουπίδια και είναι ευτύχημα που δεν έχουν προκύψει ακόμα σοβαρές επιδημίες.

Το λένε ενημέρωση, το λέω τρομοκρατία και άθλια προπαγάνδα.

Θέλουν να χωρίσουν τους εργαζόμενους, κραυγάζουν για να σκορπίσουν το φόβο.

Θέλουν να στηρίξουν με κάθε τρόπο την κυβέρνηση που τα δίνει ΟΛΑ στα αφεντικά τους.

Ποιος θυμάται τον Γεωργαλά;

Τότε ήταν ένας, σήμερα όμως...

Γεμίσαμε Γεωργαλάδες, σχεδόν παντού τους συναντάμε, τους ακούμε, τους βλέπουμε, τους ανεχόμαστε.

Μέχρι πότε;



ΥΓ. 1) Είδε κανείς, στις ίδιες ειδήσεις, τις δηλώσεις που έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην σημερινή διαδήλωση στο Σύνταγμα;

2) Είναι τιμή για το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου το γεγονός ότι αυτός ο συρφετός παραπληροφόρησης είναι απέναντί τους .

Είναι τιμή για μένα να πολεμάει, να βρίζει και να ειρωνεύεται το κόμμα μου και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αυτός ο εξωνημένος εσμός χρυσοπληρωμένων μισθοφόρων.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ
lupus002.blogspot.com

αντωνης είπε...

Προσυπογραφω και καταλαβαινω την αγανακτηση σου, ελπιζω να γνωριστουμε και απο κοντα την Παρασκευη ή το Σαββατο.
Καλο βραδυ!

Orelia είπε...

εμενα η ολη κατασταση μαζι και με οσα εχω παραφορτωσει απο ολα οσα συμβαινουν στο τοπο μηνες τωρα, στη γενικοτητα τους και τις λεπτομεριες τους, με ωθει σε ανταρτικο
ειτε του βουνου, ειτε του μυαλου

χαιρετω

alzap είπε...

Σιγά μη σε πιστέψω.
Εδώ ακόμα εκκεμεί η τσιγγανόβολτα στην πεδιάδα και την αναβάλλεις...
Σιγά μην ανέβεις στο βουνό.
Άσε που θα πάρεις και τον Αλέξη μαζί σου και θα με αφήσεις απ΄έξω.
Γιατί πως να το κάνουμε, άλλο Αλέκος κι άλλο Αλέξης...
:-))

Laskarina είπε...

Δεν θα διαφωνήσω σε ότι αφορά τη μεταχείριση που επιφυλάσσουν τα ΜΜΕ στον Παπανδρέου, το Συνέδριο, τους συνδικαλιστές απεργούς της ΔΕΗ. Έτσι όπως τα λές είναι. Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι είναι η αγανάκτηση σου για αυτή τη στάση των ΜΜΕ. Αυτοί οι όροι του παιχνιδιού των κομματιών εξουσίας και η διαπλοκή τους είναι παλιοί, γνωστοί και έχουν γίνει αποδεκτοί από τους εκάστοτε κυβερνώντες. Είτε αυτοί είναι Ν.Δ. είτε αυτοί είναι ΠΑΣΟΚ. Με κίνδυνο μάλιστα να με χαρακτηρίσεις απαισιόδοξη σου λέω ότι και αν ακόμα είχαν κυβερνήσει το ΚΚΕ ή ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ίδιους όρους θα είχε παιχτεί το παιχνίδι.Προς τι λοιπόν η έκπληξη;
Το ΠΑΣΟΚ έχει το δύσκολο έργο να αποδείξει στην κοινωνία ότι η εποχή που οι υπουργοί του μοίραζαν την πίτα της διαφήμισης ή χρηματοδοτούσαν αδρά μεγάλες ομάδες δημοσιογράφων (τα γνωστά pay roll);έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Με την ευκαιρία -για να πω και μια καλή κουβέντα- σωστή η επιλογή Παπανδρέου να εξαιρέσει απο τα καθοδηγητικά όργανα τους πρώην υπουργούς. Καλό θα ήταν να το αποφάσιζε το 2004 αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

alzap είπε...

@laskarina:
Καλως ορισες!
Δεν διαφωνώ ότι αυτή τακτική έρχεται απο παλιά. Σημειώνω όμως ότι έχει πάρει πρωτοφανή έκταση, έξω και πέρα απο κάθε προηγούμενη εμπειρία.
Άλλωστε οι τελευταίες εξαγορές στο χώρο του τύπου σηματοδοτούν την εξέλιξη.

vangelakas είπε...

Γεωργαλάς ε;

Α ρέ πατέρα, άργησες νά μέ γεννήσης!

alzap είπε...

@vangelakas:¨
:-)
Καλως το σύντροφο!