Πέμπτη, Μαΐου 01, 2014

ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΑ Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ...

...ή πως μπλέξανε τα MEGAμπούτια τους κι έβγαλαν τα άπλυτα του Βαγγέλη στη φόρα.




Με εντολή Βενιζέλου ο τομέας κινητοποιήσεων του ΠΑΣΟΚ κατασκευάζει "ρεπορτάζ" και "ειδήσεις"  και οι φιλιπινέζες της δημοσιογραφίας τα δημοσιεύουν και τα αναπαράγουν.

Ένας στοιχειωδώς σοβαρός και έντιμος αρχηγός κόμματος θα τους είχε ξηλώσει τους ρουφιάνους -  προβοκάτορες υπαλλήλους του μέσα στα πρώτα  10 λεπτά. Θα τους είχε πετάξει από το παράθυρο.
Ένας πολιτικά αχρείος αρχηγός κόμματος θα είχε κάνει το ίδιο για διαφορετικούς λόγους. Θα τους είχε ξαποστείλει αμέσως γιατί τους έδωσε εντολή να στήσουν προβοκάτσια κι αυτοί τα έκαναν μαντάρα και τον εκθέσανε.
Ένας γελοίος αρχηγός κόμματος όπως ο Βενιζέλος  δεν θα κάνει τίποτα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ρουφιάνους και προβοκάτορες, θα συνεχίσει να ξευτελίζει το ΠΑΣΟΚ και να αυτοεξευτελίζεται.
Και εξηγούμαι.

Εδώ και μέρες έχει στηθεί η Βενιζέλεια  παραπληροφόρηση με επίκεντρο τα μέσα του Ψυχάρη ότι τάχα μου ο Παπανδρέου προσχώρησε στη ΔΗΜΑΡ, ότι συμφώνησε με τον Κουβέλη κλπ. Ο κακός χαμός έγινε.
Τόσο ο Παπανδρέου όσο και ο Κουβέλης το διαψεύσανε. Αυτοί τίποτα, το χαβά τους. Το παραμύθι τους όμως δεν είχε δράκο και  άρχισε να ξεφτάει. Έπρεπε επομένως να βρουν καινούργιες «αποδείξεις».

Σήμερα το μεσημέρι, (30/4), το NEWPOST του γνωστού και μη εξαιρετέου Ράπτη, πρώην συνεταίρου του «κομιστή»  έκανε πρώτο θέμα την «είδηση», το «έγκυρο ρεπορτάζ»  πως από το γραφείο του Παπανδρέου έπαιρναν τηλέφωνα σε όλη την Ελλάδα και καλούσαν τον κόσμο να ψηφίσει ΔΗΜΑΡ και Κοπά.
Η Τρέμη στο δελτίο του MEGA μας «πληροφόρησε» ότι στο διαδίκτυο υπάρχει η πληροφορία για τις ενέργειες του γραφείου Παπανδρέου. Επιχείρησαν δηλαδή την απόλυτη προβοκάτσια.

Ο Παπανδρέου έκανε  μια δήλωση για όλα αυτά.

Όποιος παρακολούθησε τη συνέχεια στο δελτίο του MEGA θα διαπίστωσε τον απόλυτο αυτοδιασυρμό των «έγκυρων». Ο Χασαπόπουλος έλεγε διαβάζοντας την ανακοίνωση ότι "μετά από 10 μέρες ο Παπανδρέου «αναγκάζεται» να στηρίξει την ΕΛΙΑ".  Ο Πρετεντέρης από το διπλανό παράθυρο διαβάζοντας την ΙΔΙΑ ανακοίνωση έλεγε ότι "ο Παπανδρέου επιμένει να μην μιλάει για ψήφο στην ΕΛΙΑ". Η Τρέμη στο από πάνω παράθυρο διαβάζοντας την ΙΔΙΑ ανακοίνωση μας έλεγε ότι ο Παπανδρέου δηλώνει ότι είναι ΠΑΣΟΚ αλλά δεν καταλάβαινε, η Τρέμη, ποιο ΠΑΣΟΚ εννοεί… Ο Τσίμας με γουρλωμένα μάτια προσπαθούσε να καταλάβει πως γίνεται να διαβάζουν ταυτόχρονα την ίδια ανακοίνωση και να βγάζουν αλληλοαναιρούμενα συμπεράσματα.

Και το τελικό χτύπημα ήρθε από τον τιτανοτεράστιο Χασαπόπουλο ο οποίος ταραγμένος, μπερδεμένος και προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα κατέδωσε τους προβοκάτορες στην ψύχρα.
«Είναι οι κινητοποιήσεις του ΠΑΣΟΚ που μίλησαν για τηλεφωνήματα από το περιβάλλον του Παπανδρέου που καλούσαν πολίτες να ψηφίσουν ΔΗΜΑΡ, αυτοί έδωσαν την πληροφορία στους δημοσιογράφους».

Καταλάβατε; Καταλάβαμε να λέτε.

Περιμένετε να δείτε  διάψευση από το ΠΑΣΟΚ, να ψελλίσουν έστω για τα μάτια του κόσμου ότι οι υποτακτικοί του Βαγγέλα ΔΕΝ είναι άθλιοι, ΔΕΝ είναι υπόκοσμος της πολιτικής;
Αν ναι αδίκως περιμένετε.

Γιατί ο Βενιζέλος   έχει κολλητούς και υποτακτικούς προβοκάτορες και ρουφιάνους. Αυτό είναι το είδος συνεργατών που  του ταιριάζει και απολαμβάνει. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

When summer time hits, it feels as though one big holiday. rolex replica The periods last longer literally, your kids are out of school, and the demand for summer travel sets up by various family members. louis vuitton replica Summer holiday is just around the corner, it is the time to think about the plan for this summer vacation. In The indian subcontinent you have a large variety of destinations to choose from to spend your hard earned vacation. fake louis vuitton Of course the top of pops is the charming British relic of mountain areas which dept of transportation our Himalayan and other mountain ranges. fake dior handbags Have a scary eye and you will find the ideal bags to be your companions on the summer holidays which you have been looking forward to for months at a time. replica fendi handbags Don’t fall for the lure of the inexpensive suitcases which is being bandied about on the internet by some not so reliable sites and places.