Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2013

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕΤη θέση μου και τις απόψεις μου για τον ΣΥΡΙΖΑ τις ξέρετε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά, πάρα πολλά θέματα έχει λάθος πολιτικές, σε πολλά περισσότερα τις διατυπώνει με λάθος τρόπο. Οι καταγγελίες του όμως για ενδεχόμενη προβοκάτσια και ακροδεξιό εκτροχιασμό της κυβέρνησης έχουν βάση.

Η κυβέρνηση Σαμαρά και το περιβάλλον Σαμαρά είχε και έχει προνομιακές σχέσεις με την ακροδεξιά και τις εκφράσεις της σε όλα τα επίπεδα. Οι υπόγειες διαδρομές είναι διαχρονικές και αυταπόδεικτες. Απο την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης έως το ΔΙΚΤΥΟ 21 και μέχρι τις σημερινές μεθοδεύσεις.
Σήμερα σε αυτές τις διαδρομές και σχέσεις προστίθενται οι δυνατότητες που δίνει ο κρατικός μηχανισμός και η παρακρατική δράση θυλάκων σε αυτό τον μηχανισμό.


Με αφετηρία την Χρυσή Αυγή και με επικοινωνιακό μπαραζ απο το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ η κυβέρνηση αναδεικνύει κάθε τόσο "παραβατικές" συμπεριφορές ΠΑΝΤΟΥ προσπαθώντας να περάσει το μήνυμα ότι "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" αλλά και "ασφάλεια και τάξις" είναι το ύψιστο αγαθό. Και το επιχείρημα είναι: αφού αυτό είναι το ύψιστο αγαθό μπορούμε να κάνουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ προκειμένου να το προστατεύσουμε. Ακόμα και να χρησιμοποιήσουμε μεθόδους παρακράτους και ασφαλίτικες του απώτατου παρελθόντος.


Έχω την αίσθηση ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Η μεθόδευση θα κλιμακωθεί. Και δεν θα αφορά μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι προβοκάτσιες, χοντρές πολιτικά, στήνονται. Κομμάτια των μυστικών (όταν θέλουν) υπηρεσιών με προνομιακές διασυνδέσεις με άλλους θύλακες του θεσμικού οικοδομήματος δουλεύουν εντατικά. Θα δούμε πολλά θα ακούσουμε περισσότερα.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: