Κυριακή, Μαρτίου 20, 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ...

...ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6.00μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Όσες και όσοι διαφωνούν με τους βομβαρδισμούς στη Λιβύη πρέπει να είμαστε εκεί.

Αφήστε στην άκρη τους σεχταρισμούς και τα ερωτήματα για το ποιός καλεί και ποιός όχι.

Κι εγώ έχω τις σοβαρές διαφωνίες μου με τον Περισσό αλλά η πρωτοβουλία είναι σωστή.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

6 σχόλια:

katerina είπε...

Δεν θα διαφωνησω πολιτικά ουτε κατ' ελαχιστον.
Ειναι υψίστης σημασίας τα μέτωπα σε ότι ΜΕΓΑΛΟ μας ενώνει,αφηνοντας κατα μέρος ότι ΜΙΚΡΟ μας χωρίζει. Εμας τους πολίτες.

Alzap, ειναι τετοιες οι εποχές και τέτοιοι οι χρόνοι, που ειναι επιτακτική η αναγκη για τον ΚΑΘΕΝΑ μας, να αποφασίζει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφησει. Συμφωνώντας στα minima μπροστά στον maximum όλεθρο που προετοιμάζουν οι ολιγιστοι για εμάς, χωρίς εμάς.

Και η ειρωνεία! Ίδια εποχή. Απο το Σοκ και Δέος, 8 χρόνια αργοτερα στην στην «Αυγή της Οδύσσειας». Απο την Επιχείρηση για την Ιρακινή Ελευθερία» στην «Επιχείρηση για τη Λιβυκή Ελευθερία».

Κι η ...συμμορία των προθύμων πάντα έτοιμη.

Υ.Γ. Με εχεις κατηγορησει πολλές φορές για ...μη αντικειμενικοτητα όσον αφορά το ...λουλου,τον ΓΑΠ. Αλλά ξέρεις ρε alzap, βλεποντας τα πλάνα και τις δηλώσεις του απο την χθεσινή συσκεψη στο Παρισι, και με καρφωμένες ακόμα στο μυαλό μου, τις εικόνες του να ζητάει αυτογραφα,πριν λίγους μηνες απο τον Κανταφι, ξανα-αναγουλιασα. Και ειμαι πολύ υπερηφανη που δεν μπορώ να ειμαι ...αντικειμενική όσον αφορά την αισθητική των σκατών. Τα σκατα ειναι ΠΑΝΤΑ σκατα. Δεν υπάρχει αντικειμενικοτητα. Υπάρχει ΜΟΝΟ αναγούλα.

Orelia είπε...

τώρα μ' αφήνεις άναυδη!

Orelia είπε...

και, για νάχει νόημα αυτό που έγραψα πριν, θα πω τούτο (ξανά μετά από χρόνια)... προσωπικά δεν επηζητώ πια να φέρω στις πολιτικές γραμμές τις δικές μου, εκείνες που πιστεύω δηλαδή, τον άλλον.. μου αρκεί που συναντιόμαστε στα πεζοδρόμια την κατάλληλη στιγμή.

Αλέκο, τα σέβη μου.

Ανώνυμος είπε...

Επιστροφή στις (κομμουνιστικες)ρίζες; Μακάρι! 'Οχι τίποτ' άλλο, μπας και ξεκαθαρίσει το τοπίο και μάθουμε τελικά ποιο είναι το ΠΑΣΟΚ! Γιατί οι πεμπτοφαλαγγίτες, σήκωναν τόση σκόνη, που δε μας άφηναν να δούμε απέναντι!
Τώρα, αν περιμένεις Κατερίνα να πει ο alzap "σκατό" τον GAP, θα περιμένεις για πολύ!

katerina είπε...

@ Ανώνυμε 12.52
Δεν περιμένω απο κανέναν τίποτα.
Έμαθα να σιχαινομαι Ανωνυμε τις δευτερες και τις τριτες αναγνώσεις.Δεν επιχειρώ να ερμηνευσω ΚΑΝΕΝΑΝ. Δεν μπαινω σε λογικές να ΕΡΜΗΝΕΥΣΩ τις προθέσεις ΚΑΝΕΝΟΣ. Δεν κάνω ...δίκες προθεσεων.
Δεν ειμαι ψυχιατρος, ειμαι πολιτης. Μένω στην πρωτη αναγνωση.

Συμφωνώ με όποιον συμφωνώ και διαφωνώ με όποιον διαφωνώ. Για πολυ συγκεκριμένους και πάντα πολιτικούς λόγους.

Να το πω και με την φράση του εξαιρετικά διαχρονικου Oscar Wilde: Ειμαστε όλοι βουτηγμένοι στα σκατά, αλλά ΚΑΠΟΙΟΙ κοιτάμε τα αστερια.

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Είσαι, με όλο το σεβασμό, πολύ μακριά νυχτωμένος.
Ούτε επιστροφές, ούτε φυγή, ούτε προσφυγή στις κομμουνιστικές ρίζες.

Στη ζωή μου έχω σταθεί στο πλάϊ ανθρώπων για συγκεκριμένα θέματα που δεν μπορείς να φανταστείς.Και δεν έχω αλλάξει κάτι στην βασική και ιδεολογική μου προσέγγιση και πρακτική.

Εγω βρίσκω την συμπεριφορά μου φυσιολογική. Απόλυτα.