Σάββατο, Μαρτίου 19, 2011

ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...

..., ο "αντιαμερικανός"...
Μας μαλώνει κιόλας γιατί καθυστέρησε η εισβολή στη Λιβύη...

«Η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. για την επιβολή Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων στον εναέριο χώρο της Λιβύης είναι σωστή.
Η μεγάλη καθυστέρηση όμως με την οποία ελήφθη επέτρεψε στο καθεστώς Καντάφι να ανακτήσει την πρωτοβουλία των στρατιωτικών κινήσεων και να καταφέρει φονικά πλήγματα στους εξεγερμένους πολίτες της Λιβύης.
Από δω και πέρα η Παγκόσμια Δημοκρατική Κοινότητα οφείλει να βοηθήσει άμεσα και αποτελεσματικά τον Λιβυκό λαό να απαλλαγεί από το αυταρχικό καθεστώς της ακραίας και απροκάλυπτης βίας και να προχωρήσει προς μία ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία το ταχύτερο δυνατόν».

Ξεφτίλες!

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το "να απαλλαγεί από το αυταρχικό καθεστώς της ακραίας και απροκάλυπτης βίας και να προχωρήσει προς μία ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία το ταχύτερο δυνατόν" το καταλαβαίνω.

Το "να βοηθήσει" δεν καταλαβαίνω,όταν όλοι μας έχουμε Μνήμη από τις "βοήθειες" που προσφέρει η Παγκόσμια Κοινότητα και οι ΗΠΑ....


Οι λαοί όλοι έχουν γκρίζες ιστορίες και μέσα σ΄αυτό το γκρίζο πολλά μπορούν να χωρέσουν,αλλά και να αμφισβητηθούν.
όταν κάποιος ΔΕΝ είναι με τον Καντάφι,αλλά ΔΕΝ είναι και με τις δόλιες "βοήθειες",είναι αμέτοχος και αδιάφορος ή βλέπει το παιχνίδι χαμένο και γεμάτο αίματα,όποία λύση και εαν επικρατήσει τελικά;


Την Καλημέρα μου.

Ανώνυμος είπε...

Αλέκο, ξεκίνησε! Συμμαχικά αεροσκάφη επιχειρούν στη Βεγγάζη! Με ομόφωνη απόφαση του ΝΑΤΟ!Ομόφωνη!Και εκεί, δε συμμετέχει ο Σαμαράς!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς φταίει κι ο Καραμανλής.
Ο Γιώργος αγαπά τους ανθρώπους, είναι καλός και το ΠΑΣΟΚ το ίδιο...για όλα φταίει η δεξιά.

alzap είπε...

@ΑΝΩΝΥΜΟΙ 2και3:

Σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ συμφωνούν και συνδράμουν και συμμετέχουν σε αυτή την ΕΠΊΘΕΣΗ, αφορούν τα δύο τελευταία ποστ.

Εγώ, με δεδομένη την πολιτική και κομματική μου ταυτότητα λέω πάντα χωρίς φόβο και πάθος την άποψή μου. Δημόσια και ανοιχτά. Ακόμα κι αν είναι επικριτική και κάποιες φορές και έντονα επιθετική απέναντι στο κόμμα που ανήκω εδώ και 35 χρόνια...

Η δική σας γνώμη για την επίθεση, που είναι το μείζον, ποιά είναι;
Γιατι δεν την άκουσα.
Απο ποιά πολιτική θέση μιλάτε;

Πείτε τη με το ονοματάκι σας για να δούμε αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε.

Αλλά βεβαίως να μην περιμένω και πολλά... Αν σε ένα μπλογκ, που το βλέπουν λίγοι, χεζόσαστε να πείτε την γνώμη σας φανερά τότε είναι σχεδόν αδύνατον να επικρίνετε φορείς πολιτικής ή άλλης εξουσίας βάζοντας την υπογραφή σας.

Βρείτε πρώτα το θάρρος να πείτε στη γυναίκα σας ότι δεν σας αρέσει το φαγητό που σας φτιάχνει και μετά ελάτε να κουβεντιάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

πες τη γνώμη σου για τη στάση του ΓΑΠ ρε σκατιάρη και σταμάτα να βρίζεις τους άλλους...

alzap είπε...

@anvnymos:
Τώρα αυτή είναι τοποθέτηση και επιχειρηματολογία Νεοδημοκράτη ή μου φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Άσε τους άλλους,τον σκατιάρη να κοιτάς...

alzap είπε...

ok
Την άποψή σου όμως ακόμα την περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Η άποψή μου είναι ότι: "τα μεταξωτά βρακιά απαιτούν επιδέξιους κώλους".

alzap είπε...

Κι αυτό σωστό.
Γιατί δεν το έλεγες απο την αρχή;

Ανώνυμος είπε...

έτσι έτσι...ο απόλυτος κωλοτούμπας...ζήτω ο ΓΑΠ...

http://www.defencenet.gr/defence/images/stories/PapKandL.jpg

alzap είπε...

?
Κωλοτούμπας; Ποιός; Ως προς τι;
Μίλα καθαρά, ΜΗ φοβάσαι.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αλέκο, εγώ πραγματικά σε κατανοώ διότι είναι δύσκολο πράγμα να στρέφεται κανείς εναντίων ενός συντρόφου του. Η μόνη αλήθεια είναι ότι ο Καντάφι είναι σύντροφος σας, όπως και κάποιοι άλλοι πρώην της περιοχής. Η μόνη αλήθεια είναι ότι ο νυν πρωθυπουργός επισκέφτηκε τον Καντάφι πριν την κρίση, προκειμένου να αναθερμάνει, όπως δήλωσε, τις σχέσεις των δύο λαών. Τώρα λοιπόν η κυβέρνηση σας συνδράμει στις επιχειρήσεις εναντίων του καθεστώτος. Επομένως ο χαρακτηρισμός σου «ξεφτίλες» αλλού θα έπρεπε να απευθύνεται.

alzap είπε...

1)Το επιχείρημα ότι η επίθεση στην Λιβύη γίνεται επειδή ο Καντάφι είναι δικτάτορας ΔΕΝ με πείθει. Όπως δεν πείστηκα και στην περίπτωση του Ιρακ. Απο πότε υπάρχει δημοκρατία στην Σαουδική Αραβία ή στο Μπαχρέϊν, οπου εκτελούνται τώρα που μιλάμε στις πλατείες οι διαδηλωτές;

2)ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις απο την μεταπολίτευση και μετά επιδίωξαν την αναβάθμιση των σχέσεων με τις Αραβικές χώρες. Και κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έκαναν.

3)Ο όρος ξεφτίλα αφορά στην κυβέρνηση και στα κόμματα και στους πολιτικούς που υιοθετούν και στηρίζουν την εισβολή στην Λιβύη. ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

@ alzap:
Ο Πρωθυπουργός πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε σε προσπάθεια αναβάθμισης των σχέσεων με το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΆΡΧΗ Καντάφι! Μάλιστα κάποιοι άρχισαν να ονειρεύονται επενδύσεις κάποιων δις, χθες σα μια τραγική ως προς το ύφος συνέντευξη έξω από το κτήριο που πήρανε την απόφαση επίθεσης, με την οποία συμφωνώ στο ακέραιο, μίλησε για "το καθεστώς της Λιβύης"!
ούτε το όνομά του δεν είπε ή δεν του επέτρεψαν να πει!
Αυτά όλα σε στεναχωρούν! Το αντιλαμβάνομαι!Αλλά μην κάνεις αναρτήσεις εναντίον του Σαμαρά, κάθε φορά που το κόμμα στο οποίο φιλοξενείσαι σε κάνει να ντρέπεσαι! Γιατί αυτό θα γίνει πολλές φορές από το κόμμα σου!
Είστε όλοι αυτό που σου έχω γράψει και άλλοτε: Ο ορισμός της ιδεολογικής αποστασίας!

alzap είπε...

Να πάμε στα βασικά.
Αντιλαμβάνομαι ότι "συμφωνείς στο ακέραιο" με την επίθεση. Έτσι δεν είναι;
Επομένως οι χαρακτηρισμοί μου πέραν των Παπανδρέου και Σαμαρά αφορούν και σε σένα.

Διάβασε και αυτό:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8393320/Libya-Sarkozy-and-Gadaffi-before-they-fell-out.html