Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2011

ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"...

...είναι έτοιμες.


Οι αποφάσεις πάρθηκαν και οι στρατοί ετοιμάζονται.

Υγρό το αίμα, υγρό και το πετρέλαιο. Αντιστρόφως ανάλογη η αξία τους στο χρηματιστήριο των αξιών της "πολιτισμένης" και "δημοκρατικής" Δύσης. Όσο ανεβαίνει η αξία του πετρελαίου τόσο πέφτει αυτή του αίματος.

Μια ακόμα χώρα θα διαμελιστεί.

Οι "απελευθερωτές" έρχονται στη Λιβύη.

Στο διπλανό Μπαχρέιν η δημοκρατία δεν χρειάζεται υποστήριξη, εκεί έγινε εισβολή απο την Σαουδική Αραβία για να υποστηριχθεί το καθεστώς... Εκεί οι διαδηλωτές μπορούν να  εκτελούνται ελεύθερα στις πλατείες...

"Αλήτες και φονιάδες" Αμερικάνοι, (κι όσοι άλλοι τους υποστηρίξουν), για άλλη μια φορά.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο το αίμα του Λαού της Λιβύης ποτίζει την καυτή άμμο της ερήμου από τα τανκς και τα αεροπλάνα του φίλου της οικογένειας Παπανδρέου δεν τρέχει τίποτα Αλεκάκι,ε! Σφυρίζουμε αδιάφορα και ψιθυρίζουμε από 'δω κι από 'κει τάχα μου δήθεν "ας αφήσουμε τη Λιβύη να τα βρει μόνη της"!
Δεν υπάρχει χειρότερο είδος στην πιατσα από πρώην αριστερούς που τα συμφέροντά τους ταυτίστηκαν με τη σοσιαλδημοκρατία! Βαμμενοι, αδίστακτοι, με μια αρωστημένη αντίληψη περί δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Αυτό αντιπροσωπεύεις, αυτό στηρίζεις και όταν αυτό το καθεστώς κινδυνεύει στρέφεσαι κατά πάντων!
Αν ήσουνα πραγματικός δημοκράτης, θα πήγαινες για συμπαράσταση στη Λιβύη, όπως πήγες και στη Γάζα, αλά η δημοκρατία που πιστεύεις είναι δημοκρατία αλά-κάρτ!
Τέτοιες θέσεις και συμπεριφορές, θα μπορούσαν να προκαλούν οργή, αν δεν κυριαρχούσαν συναισθήματα λύπης, θλίψης και οίκτου! Και δε λυπάμε για σένα αλλά γι αυτό που (νομίζεις ότι) αντιπροσωπεύεις! Γιατί αυτό κάποτε αποτέλεσε την ελπίδα μιας ολόκληρης κοινωνίας!

alzap είπε...

@anvnymos:
Η δημοκρατία που εγω πιστεύω ΔΕΝ είναι αλα καρτ, Είναι η ίδια παντου και παντα. Δημοκρατία χωρίς το δικαίωμα των λαών να ορίζουν μόνοι τους την τύχη τους χωρίς ξένες επεμβάσεις ΔΕΝ υπάρχει.
Δικαίωμά σου να οργίζεσαι με μένα, εγω θα παραμείνω να οργίζομαι με όσα περιγράφω πιο πάνω.

Τα περί θλίψης και οίκτου επιστρεφονται αυτούσια για την υποστήριξη που δίνεις ξεδιάντροπα σε ένα καινούργιο μακελειό όπως στο Ιρακ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζεις τι γράφεις;Μιλάς για έναν (ακόμα) λαό που τον σφάζει ένας "πεφωτισμένος επαναστάτης"! Ποιός του έδωσε την εξουσία την οποία κατέχει εδώ και 42 χρόνια; Πόσους αντικαθεστωτικούς έχει "καθαρίσει" όταν είχε ως συνδετημόνες επίλεκτα μέλη της σοσιαλιστικής διεθνούς μεταξύ των οποίων και τον αείμνηστο; Πόση είναι η κλεμμένη περιουσία που έχει απαλλοτριώσει από τον ιδρώτα του λίβυου βεδουίνου;Πόσο εμπόριο όπλων έχει χρηματοδοτήσει αυτός ο πλούτος;
Θεωρείς φυσιολογικό να βγαίνουν οι... γιοί του δικτάτορα και να κάνουν εξωτερική πολιτική και οικονομικές συναλλαγές; Μιλάμε για μια χώρα, δε μιλάμε για ΠΑΕ!Πραγματικά πρωτοφανής η άποψή σου! Θα ανεχόσουνα μια τέτοια κατάσταση για τη χώρα σου;

alzap είπε...

@anvnymos:
Δεν ξέρω τι γίνεται στη δική σου χώρα αλλά στη δική μου πριν κάποια χρόνια έγινε το ίδιο. Ήρθαν οι "δημοκράτες" και "πολιτισμένοι" του Σκομπυ και της αστερόεσσας να σώσουν τη δημοκρατία.
Μπορεί να είσαι Ελβετός ή Δανός όποτε δεν έχεις ιστορική μνήμη ανάλογη.
Κι ακόμα κάτι. Είχα την ευκαιρία να δω και να ζήσω τα αποτελέσματα του "εκδημοκρατισμού" που πρεσβεύεις στο Βελιγράδι, στην Βαγδάτη, στην Γάζα. Πίστεψέ με, είμαι σε θέση να ξέρω καλά τί είναι χώρα και τι είναι ΠΑΕ. Τί είναι δημοκρατία και τι είναι μακελειό.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκόλα! Οι κοινωνία, σας έχει ξεπεράσει! Δε μπορείς να μιλάς σήμερα με όρους και επιχειρήματα του '45 και του΄50! Αυτά θα τα κρίνει η ιστορία που ευτυχώς ή δυστυχώς δεν τη γράφουμε εμείς!
Αν δεν υπήρχε ο Σκόμπυ και η Αστερόεσσα αγαπητέ μου τότε ,η οικογένεια Παπανδρέου θα είχε κάποιο εστιατόριο στο Μανχάταν με μαγείρισα τη Μάργκι και παρκαδόρο το Γιωργάκη!Οι άλλοι δύο θα είχαν την επιμέλεια του καταλόγου(ο συγγραφέας) και τα οικονομικά ο άλλος, ξέρεις αυτός που εκπροσωπεί το Κράτος στο Κατάρ!
Δε μου απαντάς στο θέμα όμως και αυτό, όσο και αν με πληγώνει, το κατανοώ!Δεν είναι εύκολο πράγμα να υπεραπίζεσαι σφαγείς λαών, όπως δεν είναι εύκολο να υποστηρίζεις σε ένα κόμμα που ξεπουλάει τα πάντα και όλες οι πολιτικές του έχουν ξεπεραστεί από τα γεγονότα!

alzap είπε...

Εντάξει κατάλαβα...
Καληνύχτα και καλή τύχη.

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος 5:40
Ο καθρέφτης σου!

alzap είπε...

Είσαι και συ χοντρός όπως εγώ;

Ανώνυμος είπε...

ναι μπουχέσας όπως εσύ...

alzap είπε...

Ωραία, να πιούμε καφέ μια μέρα. Στείλε με μαιηλ το τηλ. σου.
Καλησπέρα