Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2011

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ...

...ας κάνουμε κάτι. Διαβάστε το ποστ της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η "συνυπογραφή", απαιτεί τη συναίνεση του συντάκτη του κειμένου!Την έχεις;
Η "προσυπογραφή", όχι!
Για να γράφουμε ελληνικά και όχι ελληνικούρες!

alzap είπε...

Σωστός! Έχεις δίκιο, διορθώνω αμέσως. Ευχαριστώ.
(Αν και κάτι μου λέει ότι μπορεί και να έχω την συναίνεση)

Ανώνυμος είπε...

...Μόνο που υπάρχουν και άλλοι 600.000 (τουλάχιστον)άνεργοι,Αλέκο μου.
Γι΄αυτούς καμιά συνυπογραφή,προσυπογραφή ή έστω μια κατανόηση;

υγ.Άσε πια που τα διεθνιστικά και ανθρωπιστικά αισθήματα της Κυβέρνησης,εξαντλούνται στους ετοιμοθάνατους μετανάστες της Υπατίας...

Καλησπέρα.

alzap είπε...

'Ισως έχει τη σημασία του το γεγονός ότι στην περίπτωση αυτή έχουμε να κάνουμε με κερδοφόρα επιχείρηση... Τί λες;

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω βρε Αλέκο μου;
Αυτά που ξέρει ο καθένας μας.
Ότι στον καπιταλιστικό Μεσαίωνα που τόσο ανώμαλα μας έβαλε-ξέρεις ποιός,μη ξύνουμε πληγές-το επιχειρηματικό κέρδος,δεν συνδέεται απαραίτητα με την επαγγελματική υπόσταση των εργαζομένων.Όταν το κράτος αφήνει περιθώρια στους εργοδότες να κάνουν ότι θέλουν,τι περιμένεις;Να σκεφτούν το αν κάποιοι από αυτούς που εκμεταλλέυονται τόσα χρόνια,θα έχει δουλειά αύριο;
Από πότε το μεγάλο κεφάλαιο απέκτησε τέτοιες ευαισθησίες;

Καλό βράδυ να έχεις.

katerina είπε...

Πωπωπωπωπω!!!!
Μπραβο ρε Ανωνυμε 3.31μμ,έτσι,ας μεινουμενα χαιδευουμε τις λέξεις. Να τις κάνουμε μεγάλες,τεράστιες, σαν τις πολιτικές ψευδαισθησεις μας, να γινουμε θεατές των βιασμών μας.

Ανωνυμε μου η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,και συνυπογραφεται και προσυπογραφεται,αρκει να ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Θερμα ευχαριστώ και ΔΗΜΟΣΙΑ alzap, για την αναδημοσιευση

Ανώνυμος είπε...

@ Katerina
Ειλικρινά, κυρία μου, δεν αντιλαμβάνομαι για πια "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" μιλάτε, αφού το κόμμα του κατά τα άλλα συμφωνούντος μαζί σας, είναι αυτό που σας "βιάζει"!

katerina είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
katerina είπε...

Αγαπητέ κύριε,
Θα μου επετρεψετε να απέχω απο τον φασιστικό ...βιασμό της συλλογικής ευθυνης και να αποδιδω την ευθυνη εκει που της αρμόζει.

Από όσο μπορώ να γνωρίζω ο alzap δεν ειναι ουτε ο κ.. Τσαμαζ με ψευδωνυμο- αν αυτό συμβαινει και εσείς το γνωριζετε παρακαλώ, να με επαναφερετε στην τάξη- ουτε ο Υπουργός Εργασίας, ουτε καν βουλευτής που ψηφιζει αντεργατικους νόμους.

Η αλληλεγγυη αφορά στους εργαζομενους. Και θεωρώ ακόμα πιο ισχυρό τον συμβολισμό και πραγματική υπερβαση του alzap την όποια και χειροκροτω και δεν έχω και κανενα προβλημα να πω ότι υποκλινομαι, ακριβώς γιατί ο alzap πολιτικά βρισκεται κοντα στις θέσεις του Πασοκ. Ότι κι αν σημαίνει αυτό για εκεινον (και προσωπικά δεν διαθετω το κληρονομικό χαρισμα για να υποκαθιστώ την σκέψη των ανθρωπων) , για εμένα, για εσάς, ή για τον οποιονδηποτε.

Αν εσείς ποινικοποιειτε την πολιτική άποψη, ΌΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΉ, θα σας λυπησω αλλά ειμαι ΚΑΘΕΤΑ αντίθετη σε αυτή την ισοπεδωτική (και φασιστική την λες ευκολα) λογική. Κανείς δεν ποινικοποιειται και δεν εγκαλειται για την όποια πολιτική του άποψη και θέση-αν και ο κ. Καστανιδης φαινεται αν εχει διαφορετική άποψη. Η ευθυνη ανηκει πάντα στον νομοθετουντα και στον εκτελούντα, και όχι στον σκεπτομενο, καθ’ οιονδηποτε τρόπο, πολίτη.

Ανώνυμος είπε...

O alzap δεν βρίσκεται κοντά στις θέσεις του Πασοκ καλό μου,αλλά από τα γραπτά του δείχνει πως είναι από τους πλέον αμετανόητους υποστηριχτές της πολιτικής του Πασοκ,που εσένα σε έριξε στην ανεργία(μαζί με κάτι χιλιάδες κόσμο ακόμη),ενώ ο ίδιος σαν πρασινοσυνικαλοκομματόσκυλο περνά μπέικα και έχει λυμένο το πρόβλημά του.
Εαν εσύ δεν βρίσκεις αντινομία στα κροκοδείλια δάκρυά του και στις δήθεν προσυπογραφές του,δικαιωμά σου.
Να θυμήσω μόνο ότι η ευθύνη δεν ανήκει μόνο στο νομοθετούντα και στον εκτελούντα,αλλά και σε αυτούς που επιλέγουν με την ψήφο τους και στηρίζουν με τις απόψεις τους, αυτούς που νομοθετούν και εφαρμόζουν.
Επίσης ανεδαφικά,μπορείς να χαρακτηρίζεις την όποια λογική θέση και αντίλογο που δε σου αρέσει,ως φασιστικό και να αποδίδεις ευθύνες όπου θες.Σε κατ επίφαση δημοκρατία ζούμε και ο καθένας μπορεί και έχει το δικαίωμα να εκφράζεται σύμφωνα με τις αντιληπτικές του ικανότητες.


Ένας άλλος ανώνυμος.

alzap είπε...

@Ανωνυμος:
Με τις πολιτικές αδελφές έχω θέμα. Είναι η επιτομή της κακής πλευράς της ιστορικής και κοινωνικής εξέλιξης. Πάντα κρυμμένες στο σκοτάδι, με την πουστιά ως ιδεολογία και πράξη.
Πάντα με κουκούλες, πάντα με επιχείρημα και μοτίβο το "αίμα, σπέρμα, ψέμα".
Τα έχουμε ξαναπεί. Καλοδεχούμενες οι 'οποιες απόψεις, με όποιο τρόπο. Οι βρισιές και οι υπαινιγμοί σε προσωπικο επίπεδο επίσης δεκτοί με μια προϋπόθεση, να βγάλεις την κουκούλα για να ξέρουμε όλοι ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ λέει ΤΙ...

( Τα σχόλια των πολιτικών τραβεστι δεν διαγράφονται αυτή τη φορά ελέω Κατερίνας )


@Κατερίνα:
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Καλημέρα.