Τετάρτη, Αυγούστου 04, 2010

ΕΠΕΙΔΗ "ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ"...

... και ανησυχούν, τάχα μου, για την ΔΕΗ αφιερώνονται τα παρακάτω:

Η κ. Φωτεινή Πιπιλή είναι βουλευτής της Ν.Δ, κολλητάρι του Αντώνη Σαμαρά και Γραμματέας της Γραμματείας Εθελοντισμού και ΜΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.
Στους κωμικούς πιά "Είμαστε όλοι φορτηγατζήδες" αυθεντικούς εκπροσώπους του Σαμαρά στο διαδίκτυο αφιερώνεται η παρακάτω σημερινή  δήλωσή της.

"Ποιος είναι ο κάθε πρόεδρος, της κάθε ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ -δήλωσε η κ. Πιπιλή- που εκβιάζει όχι μόνο την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας και τον πολιτικό κόσμο αλλά κυρίως εκβιάζει και απειλεί το σύνολο του ελληνικού λαού. Ο κ. Φωτόπουλος επειδή ως συνδικαλιστής δεν έχει εργαστεί ποτέ πρέπει να σεβαστεί τον ξενοδόχο που θα καταστραφεί, τον εστιάτορα που καταστρέφεται, την νοικοκυρά που απελπίζεται, τον ελεύθερο επαγγελματία που εγκλωβίζεται, όλους τους Έλληνες που έχουν αποδείξει ότι ξύπνησαν πια. Τακτικές και πολιτικές του 1981, το 2010 δεν περνούν".




ΥΣ: Η πλάκα είναι ότι τολμάνε κάποιοι απο αυτούς να κάνουν και κριτική στον Φωτόπουλο επειδή είναι ΠΑΣΟΚ και συμπεριφέρεται ως γνήσιος και σωστός ΠΑΣΟΚΟΣ...
Δεν έχουν καταλάβει τίποτα  τόσα χρόνια για το ΠΑΣΟΚ και ούτε πρόκειται ποτέ να καταλάβουν με τον Ζήση, τον Χρύσανθο και τον Φαήλο στο γενικό επιτελείο...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mόνο που δεν κυβερνούν οι συνδικαλιστές αλλά η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. Και η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας ήταν στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ από το 2007. Οπότε ας χαμηλώσουν οι τόνοι από τους συντρόφους και ας καταθέσουν προτάσεις για να δούμε το πως θα γίνει (π.χ. με 10 μικρές ΔΕΗ σε επίπεδο περιφέρειας ή αλλιώς), όχι το αν θα γίνει. Η στείρα άρνηση ποτέ δεν βοηθά.

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Μιλώντας για το πρόγραμμα είναι καλό να το θυμόμαστε ολόκληρο και όχι κατ΄αποκοπή. Η παραμονή στον έλεγχο του δημοσίου των στρατηγικών για τη χώρα επιχειρήσεων ήταν επίσης στο πρόγραμμα. Νομίζω.
Καλή σου μέρα.

Ανώνυμος είπε...

To σπάσιμο της ΔΕΗ σε 10 περιφερειακές ΔΕΗ - για παράδειγμα - δεν σημαίνει πως το Δημόσιο δεν θα έχει το 50%+1. Mην δίνετε βάση στο τι λέγεται. Οι στιγμές δεν είναι για να δημιουργούνται οξύτητες χωρίς λόγο. Αυτή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και δεν βοηθά κάποιοι μέσα από το ΠΑΣΟΚ να μπαίνουν στη λογική της οξείας αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Προς αποπάνω Ανώνυμο:

Σίγουρα αυτή η κυβέρνηση προσπαθεί κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.
Το ΤΙ προσπαθεί όμως δεν μας λες...
(τον εξανδραποδισμό μας ίσως;)

Ανώνυμος είπε...

Γνώρισα τον αείμνηστο Αντρέα, το 71 στη Γερμανία. 20χρονος φοιτητής τότε και με μάγεψε.
Ερχόμαστε από το Ανόβερο στις συγκεντρώσεις του να τον χειροκροτήσουμε και να κοινωνήσουμε κάτι από το μεγαλείο του. Τα παιδιά μου έμαθαν να τον θαυμάζουν και να τον τιμούν.
Πριν 4 χρόνια πήρα σύνταξη και επέστρεψα στην Πατρίδα. Όσο μπορούσαμε και εγώ και τα δυο παιδιά μου προσφέραμε στο ΠΑΣΟΚ, βλέποντας τον γιο του μεγάλου Αντρέα μας σαν τον απελευθερωτή της πατρίδας μας από την Δεξια.

Δεν αντέχω άλλο αυτήν την ξεφτίλα του. Ο γιος του Αντρέα μας να ξεπουλάει την πατρίδα μας, να ξεπουλάει τον κόσμο της, τους ανθρώπους της, όλα βορά και χάρισμα σε μαφιόζους «επενδύτες» και 10 έλληνες ραντιέρηδες.
Νοιώθω τόσο άσχημα, τόσο προδομένος, τόσο βαρύ το κλίμα σε αυτή την πατρίδα που μας έλειψε τόσα χρόνια ,που σκεφτόμαστε σοβαρά με την γυναίκα μου, να ξαναγυρίσουμε πίσω.
Εγώ, άλλο από ΠΑΣΟΚ δεν θα ψήφιζα ποτέ. Αλλά εκτός από την χώρα του, ο Γιώργος σκότωσε και το ΠΑΣΟΚ. Αυτό το ΠΑΣΟΚ που ξεφτιλίζει έτσι ο Γιώργος, είναι ντροπή και όνειδος για όσους ζήσαμε, πονέσαμε και προσφέραμε στο ΠΑΣΟΚ του μεγαλύτερου Έλληνα ηγέτη της μεταπολίτευσης.

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζονταςτο"Ειμαστε ολοι φορτηγατζηδες" Ερχομαι να πιστεψω, πως η Ελλαδα εχει αναγκη να εισαγει καραβιες απο Ψυχιατρους.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Και αυτοί που σας έχουν πάρει μυρωδιά για το τί σημαίνει τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚΟΣ, όταν σας γράφουν κάποιες αλήθειες, τους λέτε "ούστ"! Δημοκράταροι του κώλου!