Παρασκευή, Ιουλίου 16, 2010

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ...

...και αρχίστε την απογραφή των μόνιμων και υψηλόμισθων υπαλλήλων του Ομίλου Βαρδινογιάννη σε πολιτικό και δημοσιογραφικό επίπεδο...

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος. Αρκεί να προσέξετε όσους δηλώνουν ευτυχείς απο την πρόταση της Πειραιώς για την εξαγορά της Αγροτικής και  του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου... Αρκεί να σημειώσετε όσους και όσες σε διάφορα επίπεδα θα  ανακαλύψουν "ξαφνικά" όλες τις παθογένειες του τραπεζικού συστήματος στην ΑΤΕ. Αρκεί να καταγράψετε όσους αυτές τις μέρες θα κραυγάζουν για το πόσο κακό πράγμα είναι οι κρατικές τράπεζες και  τεμπέληδες οι εργαζόμενοι σε αυτές. Πόσο μικρή αξία έχει τελικά αυτή η τράπεζα ώστε να είναι "λογικό" να την αγοράζει κανείς για ένα κομμάτι ψωμί.

Κάντε την δική σας απογραφή και όταν τελειώσετε με τους μόνιμους υπαλλήλους του Ομίλου Βαρδινογιάννη,  ασχοληθείτε λίγο αν θέλετε και με τους συμβασιούχους "υπο δοκιμή". Κάποιοι έχουν ιστολόγια και επιθυμούν να μονιμοποιηθούν.

'Ολοι μαζί έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό.
ΚΑΝΕΙΣ τους ΔΕΝ θα σας πει την απλή αλήθεια.

Ότι η Πειραιώς που θέλει να εξαγοράσει την Αγροτική και το Ταχ. Ταμιευτήριο, ΖΕΙ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ σήμερα με δανεικά απο τις τράπεζες που θέλει να εξαγοράσει. Διακόσια πενήντα εκατομμύρια χρωστάει στην ΑΤΕ και τριακόσια στο Τ.Τ.

Δίνει ο Σάλλας 701 εκατομμύρια για να εξαγοράσει τις τράπεζες στις οποιες χρωστάει 550 εκατομμύρια. ΜΙΡΑΚΟΛΟ!

Αυτά είναι τα πραγματικά στοιχεία που ΔΕΝ θα σας πουν και τα υπόλοιπα δεν έχουν νόημα.
Νομίζω...

2 σχόλια:

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Σιγά-σιγά όλοι αφυπνίζονται, Αλέκο... και τώρα μπορεί να καταλαβαίνεις καλύτερα κι εσύ πόσο στημένο είναι όλο αυτό το σκηνικό, που έχει φέρει πολλούς ήδη σε απόγνωση οικονομική και ψυχολογική, πολύ νωρίτερα από όσους από μας των μεσαίων στρωμάτων ακόμα κάπως αντέχουμε...
Και τί έχουμε τώρα εδώ, όπως το αντιλαμβάνομαι; Μιαν εξέλιξη της περίπτωσης Κοσκωτά, που αγόρασε την Τράπεζα Κρήτης με λεφτά της ίδιας της Τράπεζας. Καλύτερη μούρη, πιο πολύ γκλαμουριά, πολιτιστκές χορηγίες και ιδρύματα για το απαραίτητο κοινωνικό προφίλ, ισχυρές επιχειρηματικές συμμαχίες για πλάτη - και, κερασάκι, η ίδια πολιτική οικογένεια στα πράγματα!

Κρίμα - για όλους μας!

alzap είπε...

Μαλλον τα συμπεράσματα είναι βιαστικά και ίσως "τραβηγμένα".

Ο Παπανδρέου, αντίθετα με όσα υπαινίσσεσαι, δήλωσε το αυτονόητο ότι δηλαδή οι συγχωνεύσεις τραπεζών είναι απαραίτητες κάτι που είναι αντικειμενικά αληθινό. Πρόσθεσε ωστόσο την αναγκαιότητα για ισχυρό κτατικό βραχίονα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Αυτό σημαίνει, για όσους παρακολουθούν, ότι υπήρξε συγκεκριμένη και μάλιστα ηχηρή απάντηση στην προταση Πειραιώς.

Για όσα γράφω παραπάνω μάλλον θα έπρεπε να εξαιρέσεις την πολιτική οικογένεια που υπαινίσσεσαι αλλά δεν ονομάζεις. Δες τις δηλώσεις της ΝΔ για την πρόταση Σάλλα.

Τέλος θα ήθελα να θυμίσω όσα η σκόπιμη μυθολογία θέλει οπωσδήποτε να ξεχαστεί.

ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Πρώτος και μόνος του το έκανε όταν ακόμα ο Κοσκωτάς ήταν ισχυρός και ταϊζε με τα κλεμμένα λεφτά μεγάλο αριθμό επιφανών ανδρών και γυναικών ΟΛΟΥ του πολιτικού φάσματος...
Άρα ο συχετισμός είναι μάλλον ατυχής σε ότι αφορά τους υπαινιγμούς για οικογένειες. Όχι γιατί το λέω εγώ αλλά γιατί έτσι αποδεικνύουν τα γεγονότα. Στην διάθεσή σου πολύς χώρος αν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ δεν είναι έτσι...