Πέμπτη, Ιουνίου 03, 2010

ΛΙΒΕΡΙΑΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ...

... ΓΙΝΕΣΑΙ!

Περιφερόμενος σε βουνά και λαγκάδια κάμποσες μέρες τώρα, δεν είχα την ευκαιρία να μπαίνω συχνά στο διαδίκτυο. Σήμερα το απόγευμα βρήκα το χρόνο να κάνω μια βόλτα διαδικτυακή και έπεσα στο ακόλουθη ανάρτηση του TROKTIKOU.

Αφού το "τρωκτικο" δεν επιτρέπει σχόλια, παραδόξως ωστόσο κάποιοι "αναγνώστες" μπόρεσαν να κάνουν, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τη δυνατότητα αποστολής μαιηλ. Το έκανα εδώ και πολλές ώρες στέλνοντας τα πλήρη στοιχεία μου. Την άποψή μου ούτε την είδα δημοσιευμένη ούτε απάντηση πήρα.

Δημοσιεύω λοιπόν εδώ το κείμενο που έστειλα στην ...Λιβερία όπου έχει την έδρα του ο κ. Γκιόλιας.


"Σε σχέση με την αναρτησή σου στις 7.20μμ με τίτλο "Που χάθηκε αυτός βρε;" και επειδή πριν λίγο καιρό φώναζες για τον κίνδυνο φίμωσης των μπλογκς με την κατάργηση της ανωνυμίας.


Επειδή σκίζεις τάχα μου τα ρούχα σου απο καιρό σε καιρό υπερασπιζόμενος τη “δεοντολογία” και την “ελευθερία” της έκφρασης.


Επειδή όσα γράφεις στο κατάπτυστο και χολερό πόνημά σου για τον Κώστα Λαλιώτη είναι όχι μόνο ψεύτικά αλλά δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις με πραγματικά στοιχεία ούτε για τριάντα δεύτερα,


καλό είναι να αναλογιστείς αν η λέξη τσίπα σημαίνει κάτι για σένα.


Γιατί αν σημαίνει θα φρόντιζες να μάθεις ότι ο Λαλιώτης μένει με ενοίκιο στο ίδιο σπίτι τα τελευταία 25-30 χρόνια.


Θα είχες πληροφορηθεί ότι ήταν ο πρώτος και μοναδικός πολιτικός μέχρι σήμερα που συγκρούστηκε ανοιχτά και δημόσια, στην πράξη και όχι στα λόγια, με τα γνωστά συμφέροντα για το μαύρο πολιτικό χρήμα. Και το έκανε αποκαλύπτοντας τη διαδρομές του μαύρου πολιτικού χρήματος απο την ΜΑΥΟ στα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας.


Το έκανε όταν τύποι σαν εσένα αλλά και άλλοι μεγαλόσχημοι έκαναν πως δεν έβλεπαν.
θα ήξερες επίσης ότι ο Πάγκαλος ΠΟΤΕ δεν έκανε τη δήλωση που ισχυρίζεσαι ότι έκανε.


Τέλος αν είχες στοιχειώδη τσίπα δεν θα κρυβόσουν στην ανωνυμία και στην ...Λιβερία. Σύμπτωση άραγε η κοινή σας πατρίδα με την offshore εταιρεία ΜΑΥΟ; Κι αυτή Λιβεριανής καταγωγής  είναι...
Έλα λοιπόν κάνε την υπέρβαση. Βγάλε τη κουκούλα και πες μας όσα ισχυρίζεσαι καθαρά, με στοιχεία και στο φως του ήλιου."


Κι αν το μοτίβο της αθλιότητας με ή χωρίς κομπιναιζόν κρύβεται πίσω απο τη φράση "εχω την εντύπωση ότι... κλπ, κλπ", τότε θα παίξω κι εγώ το παιχνίδι.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι πίσω απο τον Λιβεριανό Γκιόλια και το TROKTIKO βρίσκεται ο μεγαλολεφτάς Λαυρεντιάδης.
Γιατί έχω επίσης την εντύπωση ότι ο Γκιόλιας με την ελληνική εκδοχή είναι συνεργάτης του Τάσου Καραμήτσου και του Θέμου Αναστασιάδη στο THEMA FM.

Και ενω δεν ξέρω και ούτε θέλω να γνωρίσω ποτέ τον Λαυρεντιάδη απορώ γιατί κάποιος με τόσα χρήματα, μέσα και επιρροή χρησιμοποιεί λιβεριανές δημοσιογραφικές τραβεστι για να πει όσα θέλει να πει...

Όπως αναρωτιέμαι γιατί κάποιος σαν τον Τάσο Καραμήτσο που τυχαίνει να γνωρίζω εδώ και πολλά  χρόνια  και να έχω θετική άποψη για το πρόσωπό του, μπορεί να συσχετίζει το όνομά του με λιβεριανά βοθρολύματα.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Αλεκο, μου εφτιαξες τη μερα.
Αλλα τι περιμενεις απο Γκιολια με ta λαγκιολια καποτε συνεργατη του Μακη?
Τι περιμενεις απο τον Γκιολια που οταν εφυγε απο τον Μακη εφησε οπως ελεγε ντουκουμεντα πανω στο γραφειο που καιγανε τον Kαραμανλη? λες και δεν εκανε copy και να τα εχει μαζι του για ιδιαν χρηση(εκβιασμο).

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλέ μου..εε,κοίτα δε ξέρω τι να σου πώ,πάνω στο θέμα..για το κύριο Λαλιώτη,όμως έχουν ακουστεί κατά καιρούς πολλάαα άλλα,πράματα κ όχι ότι ερχόταν,σε σύγκρουση με τα όποια συμφέροντα,κ με το μάυρο χρήμα...μάλλον το αντίθετο,έχει ακουστεί ότι ήταν,από τους πιό διεφθαρμένους υπουργούς του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ όσο διετέλεσε,υπουργός εκεί...ότι είχε κάνει,τις απάτες κ τις λαμογιές,του αιώνα,κ τις υπεξαιρέσεις του αιώνα όσο ήταν υπουργός εκεί μέσα..κ πολλά άλλα..ε,τώρα τί να σου πώ...εγώ ότι έχω ακούσει λέω...ποιός ξέρει...κανείς δε ξέρει τι έκαναν αυτοί μέσα στα γραφεία,τους όσο ήταν υπουργοί..κ τι κανόνιζαν..μόνο οι ίδιοι πιστέυω...τώρα όσο για το 'τρωκτικό'ε,τι να πώ...πολλοί μπλόγκερς έχουν πάψει,να το διαβάζουν επειδή πιθανόν,εξυπηρετεί συκεκριμένα συμφέροντα..κ οι ιδιωκτήτες του γράφουν κατευθυνόμενα...??ίσως?? κάτι τέτοιο...καλημέρες καλέ μου..

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Είδα φως και μπήκα! Να θυμίσω, με την ευκαιρία, ότι για τη MAYO ο εντιμώτατος Λαλιώτης έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση και έχει πληρώσει στο Μητσοτάκη κάπου 50 μύρια (δραχμούλες), νομίζω!Όσο για τα της Υπουργίας του; Ακόμα ψάχνουν τα 25 δις (δραχμούλες) του Κτηματολογίου!
Επειδή υπάρχουν και άνθρωποι με μνήμη!

mahler76 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
alzap είπε...

@αθανασια:
Υπάρχουν πράγματα που έχουν ακουστεί γενικώς και αορίστως και υπάρχουν πράξεις που έχουν γίνει, είναι γεγονότα δηλαδή.
Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει ο πολύχρονος πολιτικός και δικαστικός αγώνας του Κώστα Λαλιώτη για την αποκάλυψη των δρόμων του μαύρου πολιτικού χρήματος μέσω της offshore ΜΑΥΟ. Έδωσε αυτόν τον αγώνα μόνος του γιατί ακόμα και αρκετοί μεγαλόσχημοι απο το ίδιο το κόμμα παρίσταναν τις πάπιες Πεκίνου...
Δυστυχώς!

Έχεις δίκιο ότι ποτέ δεν ξέρουμε τι κάνει κα΄ποιος μέσα στο γραφείο του. Νομίζω όμως ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι ένας πολιτικός με 35χρονη διαδρομή σε κορυφαίες πολιτικές θέσεις όπως ο Λαλιώτης αποδεικνύει την καθαρή του θέση με δύο τρόπους. Πρώτα με την συνεχή και δημοσίευση των εισοδημάτων του και της περιουσιακής του κατάστασης. Κυρίως όμως με τον τρόπο ζωής τον δικό του αλλά και της οικογένειάς του. Τριάντα χρόνια ο Λαλιώτης μένει με ενοίκιο στο ίδιο διαμέρισμα των 120 τ.μ.
Για λίγους ανθρώπους είμαι σε θέση να βάλω το χέρι μου στη φωτιά σε σχέση με την εντιμότητά τους. Ένας απο αυτούς τους λίγους είναι ο Κώστας Λαλιώτης.
Να είσαι καλά.

nikkon είπε...

Αλέκο, δυστυχώς το σύστημα φρόντισε να θάψει τον Κώστα με αρχιτεκτονικά δομημένο τρόπο και παραπληροφόρηση μικροχειρουργικής διάστασης δηλ ακριβείας.Ο λόγος που έφυγε απο την πολιτική ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ηταν η διαφωνία του στην ίδια την δομή του τότε αναπτυσσόμενου συστήματος οπου εκτιμησε προφανώς οτι δεν μπορεί να κινηθεί παράλληλα. Αυτή είναι η γνώμη μου.Οσοι λένε ,οτι λένε δείχνουν τάσεις Γεωργίας Βασιλειάδου.ξεκατινιάσματα διότι δεν μας λένε λχ με αυτά τα δις θα καθόταν να ζεί και να περιφέρεται ανάμεσα σε χαχόλους...

alzap είπε...

@mahler 76:
Επειδή δεν σε κόβω να μοιάζεις του Αυτιά και του Λιακόπουλου και επειδή αναφέρεσαι με αφοριστικό τρόπο για τον Λαλιώτη για πράγματα που "ξέρει ο κόσμος ΟΛΟΣ" πες μου κι εμένα για να με ενημερώσεις.

Πες μου στοιχεία δηλαδή συγκεκριμένα γιατί εγώ μάλλον δεν ανήκω στον "κόσμο όλο".

Απο την άλλη θα μπορούσα να σου απαντήσω "ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ", δεν το κάνω όμως γιατί προσδοκώ με αγωνία την εκλεπτυσμένη και αρχιτεκτονικά δομημένη επιχειρηματολογία και παράθεση στοιχείων που αποδεικνύει όσα λες.

alzap είπε...

@nikkon:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

alzap είπε...

@σαλωνιτης:
Προσπαθώ να σε καταλάβω αλλά δεν μπορώ.
Σου έχω πει εδώ και εβδομάδες ότι δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ και ότι τα σχόλια σου θα διαγράφονται. Βρες άλλο τόπο να αφήνεις τα αποτυπώματά σου.
Το συγκεκριμένο σχόλιό σου δεν διαγράφεται γιατί αφ΄ ενός λές πάλι ψέμματα και αφ΄ετέρου χρειάζεσαι μια απάντηση.

1) Η δικαστική απόφαση που επικαλείσαι αναφέρεται στην ύπαρξη της ΜΑΥΟ και στην εισροή μαύρου πολιτικού χρήματος στα ταμεία της Ν.Δ.
Ως γνήσιος δεξιός Μητσοτακικής κοπής τρως τη ροχάλα της δικαστικής απόφασης στο μέτωπο και ισχυρίζεσαι ότι ψιχαλίζει οχυρωμένος πίσω απο τον ισχυρισμό του Μητσοτάκη ότι ναι μεν πήρε μαύρο χρήμα απο τη ΜΑΥΟ αλλά το έβαλε στα ταμεία του κόμματος και όχι στη τσέπη του...
Αν ήσουν λίγο αξιοπρεπής δεξιός και όχι μαφιόζος δεξιός θα κράταγες στη μνήμη σου την αγανάκτηση του ΕΒΕΡΤ και την δήλωσή του ότι ΠΟΤΕ δεν μπήκαν αυτά τα χρήματα στο ταμείο του κόμματος...

Τέλος δεν θα ξεστόμιζες τις παπαριές για το κτηματολόγιο αν φρόντιζες να πληροφορηθείς ότι έγιναν αλεπάλληλες δίκες για το θέμα και ότι ΟΛΟΙ οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν πανηγυρικά. Και όλα αυτά στην διάρκεια της κυβερνησης Παυλόπουλου-Σουφλιά-Σανιδά.

Τέλος επαναλαμβάνω ότι εδώ δεν είσαι αποδεκτός γιατί βρωμάνε τα χνώτα σου Μητσοτακίλα. Τράβα στους φίλους σου τα τρωκτικά.
ΟΥΣΤ λέμε!

mahler76 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
mahler76 είπε...

χμ βλέπω την απάντησή σου στο Σαλωνίτη. Επειδή δεν περιμένω να ακούσω καμιά αντίστοιχη ανοησία σβήνω τα σχόλιά μου μόνος μου και don't worry δεν θα περάσω ξανά να σας χαλάσω το πράσινο πάρτι.

Ο Μητσοτάκης ζει ΡΕ!!! ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ

Ανώνυμος είπε...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" - 3/6/10 3:04 μμ

Σαλονιτης, σε καποιο αλλο Blog εκανες ερωτηση,πως ζει η Μαργαριτα και τα αδερφια του Πρωθυπουργου(απο οικονομικης αποψης).Εαν δεν το εχεις μαθει ακομα,μπορω καλλιστα να σου πω οτι διεκδικεις, παρα τα χρονακια σου το " ΝΟΒΕL" βλακιας. Εμεις απο αυτο εδω το Blog το μονο με το οποιο μπορουμε να σε επιβραβευσομε ειναι το βραβειο της ανοιχτης παλαμης.Μετα χαρας λοιπον δεξουτο.

alzap είπε...

@mahler76:
Κατάλαβες τώρα πόσο ρηχός είσαι;
Επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις στα ερωτήματα που μπήκαν για το ΔΙΚΟ ΣΟΥ σχόλιο, "παρεξηγήθηκες" για την απάντηση που έδωσα σήμερα και έχω δώσει την ίδια ακριβώς πολλές φορές στο παρελθόν στον Σαλωνίτη...

Έλπίζω αδελφέ, αν και αρχιτέκτονας, να μην σχεδιάζεις σπίτια με την ίδια λογική...

Στο καλό και να μας γράφεις σπανίως έως καθόλου.

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Μην χρησιμοποιείς α΄πληθυντικό. Εγώ βραβείο το NOBEL βλακείας δεν το δίνω σε μητσοτακαίους...

Ανώνυμος είπε...

alzar-3/6/10 9:06 μμ

Μαλλον θα εχεις κατα νου, κατι ποιο ευγενες...:-)))

alzap είπε...

:-))

Αθανασία είπε...

Καλησπέρα καλέ μου...αχαααααααααααααααχαααααααααααααααααχαααααααααααααααααχααααααααααχαααααααααααααααααααααααχααααααααααααχααααααααααααααααααχααααααααααααααααααααααααααααααααααχ!να σαι καλά ρε σύ Αλέκο...έσκασα στα γέλια με τις πάπιες πεκίνου πάλι! χααχαχαχα! καλησπέρες...

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε Αλέκο,δε χρειάζεται να ξιφουλκείς επί δικαίων και αδίκων,για να διαπιστώσουμε την καθηλωμένη θρησκοληψία σου στο πρόσωπο του "σεπτού" Λαλιώτη...

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Εγώ, θυμίζω, ήσυχος ήμουνα στη γωνιά μου.
Τον Λιβεριανό και την στημένη και απρόκλητη αλητεία του να αιτιάσαι για όσα προέκυψαν...
Καλή σου μέρα.

ioana είπε...

Ούτε το δικό σου σχόλιο δεν το πέρασαν στο Τρωκτικό; Ούτε το δικό μου και φαντάσου και πόσα άλλα.Αυτό που τους έγραφα εγώ ήταν σε απάντηση όλων αυτών που ισχυρίζονται ότι ο Λαλιώτης έχει βουλευτική ασυλία ότι πολύ απλά ΔΕΝ είναι βουλευτής άρα δεν υπάρχει ασυλία.Ακόμη η γυναίκα του είναι από τις πιό γνωστές και επιτυχημένες ψυχιάτρους με μεγάλη πελατεία ο ίδιος δε είναι συνεργάτης στον εκδοτικό Οίκο Λιβάνη, αυτά στο ερώτημα του Τρωκτικού πως συντηρεί την οικογένειά του.