Σάββατο, Μαΐου 29, 2010

MEGA ΛΑΘΟΣ κ. ΣΗΜΙΤΗ...

... η άρνηση σας να εμφανιστείτε στην Εξεταστική Επιτροπή.


Ας ελπίσουμε ότι είναι μόνο λάθος...

11 σχόλια:

Petran είπε...

- Οταν είσαι πρωθυπουργός και αρχηγός κόμματος και άμεσοι συνεργάτες σου αποδεδειγμένα έχουν χρηματιστεί απο την Siemens, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να παρουσιαστείς στην εξεταστική.
-Οταν έχεις διατελέσει πρωθυπουργός και λόγω και της συμπεριφοράς στελεχών που είχες επιλέξει, ο κόσμος σήμερα υποφέρει, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να παρουσιαστείς στην εξεταστική.
- Οταν ως πρωθυπουργός μοίρασες συμβόλαια σε γνωστούς και μη εξαιρεταίους με τιμές διπλάσιες και τριπλάσιες απ'αυτές της αγοράς, τότε ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να παρουσιαστείς στην εξεταστική όχι μόνο ως μάρτυρας...Ισως είναι αυτό που φοβάσαι μικρόψυχε κινέζε. Ακόμα περιμένω ενα συγγνώμη για την ψήφο που σου έδωσα.

Ανώνυμος είπε...

Πατριδα μηπως εισαι λιγο υπερβολικος με τους χαρακτηρισμου σου? λεω μηπως...

Ανώνυμος είπε...

Πανέμορφο (και πανακριβο) το νεοκλασικό του Άκη!

.......Με τον Σημίτη ήταν κι αυτός;;;

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Επιμένω. Λάθος η άρνηση να παρουσιαστεί στην Επιτροπή. Τα υπόλοιπα είναι για να περνάει η ώρα ή "μ΄άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε"...

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=mCLOmyz_l9w&feature=related



Συγγνώμη βρε Αλέκο μου,αλλά δεν άντεξα να μη στο στείλω να το δεις!
(ειδικά ο κορυφαίος υπότιτλος: η κατάρα της Αλέκας!).

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, αλλά πότε κλήθηκε και αρνήθηκε να πάει;

Ακόμη και τώρα κάποιοι δεν μπορούν να σβήσουν τα απωθημένα τους για το Σημίτη. Απωθημένα που κατέστρεψαν και το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα. Υποθέτω πως αυτοί οι ίδιοι είναι που τότε αγωνίζονταν για την εκλογή του μέγα ογκόλιθου Άκη...

Petran είπε...

Ανώνυμε, όσο μεαφορά στην κόντρα Σημίτη-Ακη ήμουν με τον Σημίτη, και γι'αυτό ζητώ να μου ζητήσει συγγνώμη. Απωθημένο δεν έχω κανένα, μάλλον εσύ έχεις παρωπίδες.

Ανώνυμος είπε...

Alzap,
Αυτό που κάνω κέφι σε σένα,είναι που επι ΝΔ κάθε μέρα ανέβαζες πόστ κι έσκιζες τα ρούχα σου από "αγανάκτηση",ενώ τώρα που το Πασοκ,δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και παρελθόν, σε όλα τα επίπεδα και με τον πιο άθλιο τρόπο,εσύ κάνεις αυτό που ξέρεις καλά.Την "αριστερή" πασοκτσίδικη κότα...

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που έμεινε ο Σημίτης στο ΠΑΣΟΚ (το 1975, το 1980, κλπ), και θα υπάρχει κάτι θετικό να γράψει για το ΠΑΣΟΚ ο ιστορικός του μέλλοντος.

alzap είπε...

@ανωνυμος:
Η απουσία μου βρε δεν έχει να κάνει με την πουλερική ιδιότητά μου. έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουμε εκλογές στο σωματείο μας και περιφέρομαι ανα την Ελλάδα εδώ και δέκα μέρες.
Συενοχωριέμαι που σου έλειψα αλλά μετά τις 15 θα είμαι πάλι εδώ και πιό συχνά.
(Θα εχω γεννήσει και φρέσκα αυγουλάκια)
Σε φιλώ

mahler76 είπε...

καλέ και τι να πεί ο άνθρωπός, αθώος είναι χαχαχαχα