Τετάρτη, Μαΐου 05, 2010

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ...

... και ο κατήφορος πάτο δεν έχει. Ο Καρατζαφέρης μπροστά τους είναι ΚΚΕμλ...

Διαβάστε ΤΙ γράφει ένας εκ των πλέον στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά. Το "αρχιφασιστοειδές" Φαήλος Κρανιδιώτης)

Δείτε και ΠΟΥ το γράφει. Στον ιστότοπο του δημοσίως καταγγελθέντα ως Κυπατζή και υποδοχέα εγγράφων μυστικών υπηρεσιών όπως η Σταζι, Ζήση. Στο ANTINEWS που αποτελεί πλέον την ημιεπίσημη διαδικτυακή έκφραση του αρχηγού Αντώνη Σαμαρά. Μετανιωμένοι γιαλαντζι αριστεροί, ακροδεξιοί, σοφιστικέ ρατσιστές, οπαδοί της εθνοκάθαρσης και υπάλληλοι συμφερόντων σε  ένα μιγμα εθνικοφροσύνης. ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ (που σήμερα στη Βουλή μιξοκλαιγε για την ένταση και τους φόνους)

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.

18 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Καλημέρα καλέ μου...κ...χαααααααχαχαααααααααααχααχαααααααααααααααααααααααχαχαααααααχαχααααααααααααααααααααααααχααααααα!μα..τι βλακείες γράφει,ο τύπος???....χαχαχαχαααααααχαχα!μα ας έρθουμε τώρα,στα συγκαλά μας εντάξει??ΠΟΙΟΝ νομίζει,ότι κοροιδέυει ο...'κύριος'αυτός??όλοι ξέρουμε κ πολύ,καλά μάλιστα ποιός κυνήγησε μετά μανίας,κ με λύσσα τους αριστερούς,κ όλους όσους προσπάθησαν να κάνουν οτιδήποτε,γιανά εδραιωθεί το καλό κ το δίκιο σ αυτή,τη χώρα οκ??ποιός τους εκτελούσε,τους βασάνιζε,τους έστελνε εξορία στα ξερονήσια,τους σκώτονε,αυτούς τα παιδιά τους,τις γυναίκες τους,ποιός ξεκλήριζε ολόκληρες οικογένιες οκ???..πρέπει να το πώ?? η δεξιά φυσικά...ποιός άλλος?? κ τώρα βγαίνει κ λέει βλακείες αυτός ο κύριος,κ είναι γνωστό κ το λέω χωρίς να φοβάμαι, ο μεγαλύτερος προδότης,που έχει περάσει από την Ελλάδα,είναι ο Κ. Μητσοτάκης οκ???...άιντε τώρα.. γιατί εκνευρίστηκα...ακούς εκεί που πάει να μας,τον βγάλει κ 'άγιο' τον Αντωνάκη...άιντε με τις μαλακίες (ε,συγνώμη καλέ μου, που βρίζω αλλά...)πρωινιάτικα...αντί να στρέψουμε αλλού το ενδιαφέρον μας, στην τόσο έκκριθμη κατάσταση,που επικρατεί τώρα (σ'αυτό το χάος που επικρατεί,τώρα στη χώρα μας)..εμείς καθόμαστε κ τσακωνόμαστε για διάφορα άσχετα,κ ανασκαλέυουμε διαρκώς,το παρελθόν...κ ξύνουμε παλιές πλυγές...διαρκώς...θα τις αφήσουμε ή θα κάνουμε κάτι γιανά 'γιάννουν' επιτέλους αυτές οι πλυγές,??ή θα τις ανοίγουμε,κ θα τις κάνουμε να αιμορραγούν συνεχώς??....ρωτάω... καλημέρες...φιλάκια...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ alzap:
Εσύ και ο "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ", δεν είδατε την εκόνα των πτωμάτων, δεν ακούσατε τις οιμωγές των θυμάτων, δε οσφραινθήκατε τον καπνό και την αντάρα των "επαναστατών-απελευθερωτών-αντιεξουσιαστών", οι οποίοι εμφανίζονται την κατάλληλη στιγμή, στον κατάλληλο χώρο για να παράξουν το κατάλληλο πολιτικό αποτέλεσμα!
Τα θύματα; Παράπλευρες απώλειες ενός...υπέρτατου σκοπού!

alzap είπε...

@Σαλωνιτης:
Θα προσπαθήσω να είμαι ευγενικός.
Για τελευταία ίσως φορά.
Σου πέρασε απο το μυαλό, έστω και για λίγο, ότι ενδεχομένως η σιωπή για τους τρεις δολοφονημένους συνανθρώπους μας αποτελεί μεγαλύτερη ένδειξη σεβασμού απο τις υποκριτικές κορώνες και τα κροκοδείλια δάκρυα;

Για σκέψου το λίγο και προσπάθησε να μην είσαι τόσο "ευκολος" και "φτηνός" στην εκμετάλευση του πόνου και της τραγωδίας αντάμα με μεγαλοδημοσιογράφους και επιχειρηματίες όπως ο Βγενόπουλος.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Θα με συγκινούσες, αν έγραφες ότι στέρεψαν τα δάκρυά σου από το δράμα των ανθρώπων της Γάζας και δε σου περισσεύουν για τα δικά μας αθώα θύματα! Άλλωστε η "Γάζα", κομματικά, πουλάει περισσότερο!

alzap είπε...

@σαλωνιτης:

Επειδή ως γνήσιος δεξιός δεν μπορείς να ξεφύγεις απο την αθλιότητα θα σου θυμίσω δύο απλά πράγματα.

1) Είναι τιμή μου που πήγα στην εμπόλεμη και βομβαρδιζόμενη Γάζα, είμαι περήφανος που για λίγες μέρες έθεσα μαζί με άλλους τη ζωή μου σε κίνδυνο για να γίνω μια μικρή ασπίδα για τα αθώα θύματα που ήταν θύματα δολοφόνων.

Γι αυτή μου την παρουσία έκανα μόνο ΜΙΑ αναφορά, τη μέρα που επέστρεψα. Ότι ήταν να πω το είπα τότε. ΔΕΝ αναφέρθηκα ξανά, δεν το εκμεταλλέύτηκα και μόνο η δική σου χυδαιότητα με αναγκάζει να αναφερθώ πάλι.
Και για να σε βοηθήσω στην παραπέρα ανάπτυξη της χυδαιότητας σου θα σε πληροφορήσω ότι και κάποια χρόνια πριν στην διάρκεια των βομβαρδισμών στο Βελιγράδι, ήμουν και πάλι εκει με άλλους μεταφέροντας φάρμακα.
Για παρόμοιους λόγους έχω βρεθεί στην Τουρκία.

2) Στη ζωή μου έχω μάθει ότι η ανθρώπινη ζωή έχει την ίδια αξία είτε είναι πακιστανική, αφρικανική, τούρκικη, αρβανίτικη ελληνική. Την ίδια απαξία έχουν και οι δολοφόνοι όποιου χρώματος και κόμματος

και

3)Για αυτούς τους λόγους σου λέω ότι μπορείς να πας να γαμηθείς με όποιο τρόπο σε ευχαριστεί και σε παρακαλώ να μην ξαναπατήσεις με τη μαύρη σου χολερή ψυχή εδώ μέσα.
ΤΕΛΟΣ!

Yiannis G είπε...

Έτσι μπράβο ντε, ρίχτου που κάθεσαι και συνδιαλέγεσαι. Τα ίδια έλεγε το Δεκέμβρη του ΄08 η χουντάλα ή κλαιγόταν για τις βιτρίνες;

Ανώνυμος είπε...

Αλέκο μου,

Επιτέλους!

Το διαχρονικό λαικό σύνθημα,τόσων και τόσων αγώνων από το ΄74 και μετά,έγινε πραγματικότητα από τον ευφυή GAP:

ΛΑ.Ο.Σ - ΠΑΣΟΚ στην εξουσία!

Ανώνυμος είπε...

Αλέκο μου,

Sorry, αλλά θα σε ζαλίσω πάλι.
Παρακολουθώ την ομιλία του Πρωθυπουργού στν Βουλή.
Δεν θέλω να σταθώ στα κουλά νοήματα που εκφέρει ο λόγος του.
Αλλά,έλεος...
Όλα γίνονται με σοβαρή προσπάθεια.Εσείς ακόμη να του διδάξετε να μιλά σωστά ελληνικά και όχι ellinikos;;;
Πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι,τόσα χρόνια ζει εδώ,τι ανομολόγητη εμμονή είναι αυτή με τις ελληνικούρες αλα Μαργαρίτα Τσάντ;
Πάμε μπροστά,δεν κοιτάμε το παρελθόν.
Μαθαίνουμε Ελληνικά!

Ανώνυμος είπε...

άντε στο ΔΝΤ ρε πασοκε...
που τολμάς και μιλάς με υψωμένη φωνή...λαμόγιο...ουουουουστ απ ε΄δω κοπρόσκυλο!!!!!

alzap είπε...

@σαλωνιτης:
Σε παρακάλεσα να μην έρχεσαι εδώ. Είπαμε τέλος.
Το σχόλιό σου διαγράφεται.

alzap είπε...

@ανωνυμοι:
Ενισχύστε την άποψή σας με λίγο, τόσο δα, θάρρος.
Βγάλτε την κουκούλα.

Ανώνυμος είπε...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ"

Μπα,μπα τι βλεπω? εσυ που δηλωνες σε αλλο blog οτι εισαι πολιτικα ανεξαρτητος, εδω βλεπω περνεις θεση καρεκλοψαχτη λοιπον"Τουβλο" δεν εχεις καμια θεση εδω. Please get lost.Ο Alzar σου ειπε να κανεις κατι αλλο...εγω δεν σου λεω το ιδιο,αλλα θα σου συνιστουσα να πας να μαθεις να κανεις πιττες.Το ακουσες? ειπα για πιττες, οχι πιπες.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Υπολκινόμενος στα εμφανέστατα δημοκρατικά σας αισθήματα,σας συνιστώ να επισκεφθείτε κάποιον ψυχίατρο, γιατί η περίπτωσή σας είναι σε προχωρημένο στάδιο!
alzap,όταν οι ανώνυμοι σε προμοτάρουν δε σε ενοχλεί έτσι!
Είσαι αξιοθρήνητος!

alzap είπε...

@σαλωνιτης:
Ρε συ, δεν καταλαβαίνεις;
Είσαι ανεπιθύμητος.
Πήγαινε αλλού να σχολιάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο!
Κομματική πειθαρχία πάνω απ΄όλα.

Που ακούστηκε να διαφωνούν 3 Πασόκια,όταν ολόκληρο φασιστοΛΑΟΣ και ολόκληρη Ντόρα Μητσοτάκη γίνονται οι καλύτεροι υποστηρικτές του σοσιαλιστικού προγράμματος του GAP.

Unknown είπε...

Αγαπητέ Αλέκο,
Λίγες μέρες πριν τις εκλογές όταν πλέον κατάλαβαν ότι δεν έχουν καμία ελπίδα έτρωγαν τα λυσσακά τους και έσκουζαν εναντίον του Παπανδρέου. Τώρα η στάση του αρχηγού τους, τους βάζει στην ίδια θέση. Οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε συρρίκνωση και με λάσπη προσπαθούν να τραβήξουν και άλλους στο βούρκο. Το μόνο που τους συνδέει είναι η διαχείριση της εξουσίας και επειδή τη βλέπουν να απομακρύνεται ουρλιάζουν σαν πεινασμένοι λύκοι και σε λίγο θα αρχίζουν να τρώνε ο ένας τον άλλον, αν δεν τρώγονται ήδη (βλ. Ελ.Τύπο).

alzap είπε...

@parathrhths:
Δυστυχώς.

MUHAMAD είπε...

Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να θέλει να εξουσιάζει τα παιδιά του ως το τέλος της ζωής του να τους δημιουργεί ενοχές και να τους φορτώνει με υποχρεώσεις απέναντι στους γονείς αλλά όχι μόνο σε σημείο να έχουν χάσει το προνόμιο μιας ελεύθερης ζωής.

Και αν οι νέοι διαλύουν το γάμο τους με μια σχετική άνεση κι αυτό πρόοδος είναι. Αν αναλογιστεί κανείς ότι ένας γάμος δεν επιδέχεται καταπίεση πλέον. Ή καλύτερα ακόμα οι σχέσεις κινούνται σε πλαίσια ειλικρίνειας και όχι υποκρισίας.

Και τι γίνεται στα υπόλοιπα κράτη; Τα παιδιά ανεξαρτητοποιούνται από νωρίς .Ζουν οι ηλικίες με ελευθερία ,οι σύντροφοι ανεξάρτητοι ακριβώς με την έννοια αυτής της λέξης.