Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2009

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;...



... κι όμως είναι!

Αυτοί που σκίζονται κάθε μέρα και κλαίνε γοερά για το κύρος του Παπούλια, πήγαν την παραμονή της εκδήλωσης του Προέδρου της Δημοκρατίας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και έστησαν παραεκδήλωση κομματική.

Τόσος και τέτοιος σεβασμός στον θεσμό.

Είδα τα πλάνα για είκοσι λεπτά στη ΝΕΤ. Ένας κι ένας οι καλεσμένοι..
Οι μισοί με θητεία στη συμβουλευτική του Παπαδόπουλου και οι άλλοι μισοί συνομιλητές της χούντας. Εντάξει, διέκρινα και κάποιους ΕΚΟΦΙΤΕΣ.

Ο πιό νέος εκει μέσα αλλα και ομιλητής ο ΚΩΣΤΆΚΗΣ, που έβριζε για δέκα λεπτά τον ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ... Μέχρι και τον μπάρμπα του για τον οποίον υποτίθεται ότι έκαναν την εκδήλωση τον ξέχασε.

Ρε σεις, τόχουν χάσει τελείως αυτοί; Μα τελείως;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα ειναι κανεις που να μην θυμαται τη σημαινει δεξια,,αλλα σημερα δεν ειναι 65 ειναι διαφορετικα και οπου ναναι ερχεται η ωρα που φευγουν και τα χανουν ολα ,,αντε παμε για εκλογες στις 27 σεπτεβριου να ξεκουμπιστουνε

ikor είπε...

Είναι εναντίον (λένε) των μονοπωλίων, αλλά τους αρέσει πολύ να μονοπωλούν την "αλήθεια"...

alzap είπε...

Σωστά, πολύ σωστά τα λέτε κύριοι.

mahler76 είπε...

Θεά η Κώστας.

N.Ago είπε...

Ε, λίγο είναι που τον διόρισαν πρωθυπουργό τον θειο με τα τη πτώση της Χούντας; Αυτός , δεν είναι μεγάλος αγώνας για τη δημοκρατία; Και τι είναι μπροστά στο ...αβάσταχτο βάρος αυτού του "αγώνα", οι φυλακίσεις, οι εξορίες, οι βασανισμοί και η παρανομία;

Πάρης είπε...

Και πότε το είχαν για να το χασουν;

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Το έχω ξαναγράψει:Είστε μια ωραία ατμόσφαιρα!Εδώ ο ποδηλάτης, μετά την πτώση απο το ποδήλατο, χάθηκε με το κανό στο Αιγαίο και τον έψαχναν και σεις νομίζετε οτι ο κόσμος θα του αναθέσει ποτέ την πρωθυπουργία!Πότε τις θέλεις τις εκλογές "ΑΝΩΝΥΜΕ"; Στις 27 Σεπτεβρίου; Μάθε πρώτα πως τον λένε το Μήνα και μετά βλέπουμε!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ΚΙΝΕΖΟ: Φίλε μη φταρνίζεσαι,πάρε ισχυρή αντιβίωση,μείνε σπίτι! Ο ιός περνάει στην απομόνωση. Και μη ξεχνάς:Για όλα φταίει η δεξιά!!!