Σάββατο, Μαρτίου 28, 2009

ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ, ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ...

...των ψήφων



"...Μα μόνο τα τόσα εκατομμύρια δανείων που εγκρίνει και υπογράφει για τους δημοσίους υπαλλήλους, τους συνταξιούχους αλλά και τους Δημάρχους δεν θα έφτανε όλο το λιβάνι να καεί με ευχολόγια ευγνωμοσύνης.
Τέλος αυτές οι «κλειστές συναντήσεις στελεχών» που μόνο από την «κλειδαρότρυπα» επιτρέπει να δούμε τα στελέχη του, αποδεικνύουν πως η σύνθεση αποτελείται από έμπειρους παλιούς κομματάρχες αλλά και από πολύ νέους φίλους στην ηλικία ή στην προτίμηση σταυρού, με μεγάλο ειδικό κοινωνικό βάρος καθώς γίνεται πια και μαγνήτης πολυσυλλεκτικός."



Νίκος Νικολούπουλος

Βουλευτής της Ν.Δ μέχρι το 2007, φίλος κολλητός και υποστηρικτής φανατικός του «κουρασμένου».
Ανήκει στους λεγόμενους «λοχαγούς»…

Στις εκλογές του 2007 έχασε την έδρα του.
Για να την ξανακερδίσει, η κυβέρνηση των «μεταρρυθμίσεων» και της «επανίδρυσης» τον διόρισε Αντιπρόεδρο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Από τη θέση αυτή «εγκρίνει και υπογράφει εκατομμύρια δανείων για δημόσιους υπαλλήλους, συνταξιούχους, δημάρχους κλπ.».

Χρησιμοποιεί το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, και όχι μόνο, για να μαζεύει ψήφους.

Δεν το λέω εγώ. Το λένε οι φίλοι του στην Αχαΐα που αγωνίζονται να τον ξαναβάλουν στη Βουλή. Το λένε με την έγκρισή του ασφαλώς, γιατί το συγκεκριμένο σαϊτ υπάρχει 5 μήνες τώρα και παρακολουθεί στενά τη δραστηριότητα του μαυρογιαλούρου.

Ο φίλος και ο κουρασμένος, ο κουρασμένος και ο φίλος του.

Την ώρα που παγώνουν τα εισοδήματα των μισθωτών και αυξάνουν τη φορολογία, την ώρα που χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής και της απόγνωσης, αυτοί πετάνε εκατομμύρια για εξαγορά ψήφων.

Αυτός είναι ο σοβαρός και υπεύθυνος Πρωθυπουργός, αυτοί είναι οι φίλοι του…

Ο εισαγγελέας που θα κάνει έλεγχο στα δάνεια που δόθηκαν από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: