Κυριακή, Οκτωβρίου 07, 2007

Δελφίνοι και ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ






Οι ναύτες της ΓΑΛΕΡΑΣ, άξιοι ναυτικοί, ανακάλυψαν τη σχέση του Δελφίνου με την ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ.




Με ποιους έχει ΚΟΙΝΗ εταιρεία η ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ; Μα με τον κ. Λαμπράκη και τον κ. Μπόμπολα βεβαίως- βεβαίως. Μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε, είμαστε.




Ποια είναι η εταιρεία ΔΕΛΦΙΝΙ; Είναι «η μητέρα όλων των εταιρειών» στις οποίες διαχέεται η συμμετοχή της οικογένειας Μπακατσέλου και οι οποίες είναι μερικές δεκάδες, εντός και εκτός Ελλάδος.




Ποιος είναι εκλεκτό μέλος, γαμπρός, της οικογένειας Μπακατσέλου; Μα φυσικά ο «μελλοντικός ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης», " Ο Ρομπέν των Εκδοτών ", ο κ. Βενιζέλος.




Ασφαλώς ο κ. Βενιζέλος δεν είχε ιδέα για τις σχέσεις αυτές... Στη Φώτο βλέπετε την αντίδραση του παλικαριού μόλις τον ενημέρωσαν για το δημοσίευμα της ΓΑΛΕΡΑΣ.






Αναρωτιέστε ακόμα γιατί κάποια κανάλια και εφημερίδες σκίζονται και εκτίθενται για τον Ευάγγελο;


Είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο…

15 σχόλια:

Σκορπινα είπε...

Όπως πολύ σωστά έκλεισες : Είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο...

Ως φοιτήτρια (στο πτυχίο, εδώ και ένα χρόνο) του τμήματος Δημοσίων Σχεσεων και Επικοινωνίας, θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο συγγραφέα αυτού του κείμένου, για την πλήρη κατανόηση καθώς και την αντιπροσωπευτικότατη παρουσίαση του πολιτικού σκηνικού που επικρατει σήμερα στην Ελλάδα.

alzap είπε...

@σκορπίνα:
Ευχαριστώ για το σχόλιο.
Σου εύχομαι με όλη μου τη καρδιά να κρατήσεις για πάντα το ανοιχτό μυαλό και την ουσιαστική θεώρηση της πραγματικότητας και της ζωής.

Όσα σκέφτεσαι, γράφεις στο μπλογκ σου σκορπινάκι δίνει το στίγμα μιας καλύτερης γενιάς απο τη δική μας. Κι αυτό είναι το πιο ελπιδοφόρο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ »

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε.
Η εξουσία είναι γλυκιά, αλλά πρέπει να εκπορεύεται από τον λαό.
Έτσι θέτω ορισμένες απόψεις όπως παρακάτω.
ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΤΟ "ΤΕΛΟΣ" ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ Ή Η "ΑΡΧΗ" ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ;
και
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
http://animalis.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα

. Έστειλα το πιό κάτω σχόλιο στο πολύ καλό blog http://thelonapo.blogspot.com σε ανάρτηση τού οποίου υπήρχαν κατηγορίες για το Σημίτη και τη στάση του.

. Νομίζω οτι πρέπει να προχωρήσουμε πιά πέρα απο αυτό.
. Νομίζω οτι πρέπει να προχωρήσουμε πιά και πέρα από τον όγκο, τις διασυνδέσεις, την αρχομανία και τούς Πρετεντέρηδες τού συναγωνιστή ( άν θέλετε ! ) Βενιζέλου.

......" . Έχω ταχθεί στο πλευρό τού Πρόεδρου παρά τούς όποιους ενδοιασμούς και ανησυχίες μου. Υπάρχουν σχεδόν από την πρώτη μέρα σχόλιά μου για το ότι πρέπει να αποφασίσουμε άν θέλουμε Εξουσία πάση θυσία και μετά την αναπόφευκτη Διάλυση τού Κινήματος, ή πρώτα να ξαναχτίσουμε το Κίνημα και ταυτόχρονα να ενδιαφερθούμε για την Εξουσία που τότε πιά θα είναι για το καλό όλων μας και τής Χώρας.

. Όμως με ενοχλεί όλη αυτή η στοχοποίηση τού Σημίτη. Λές και είναι ό μόνος που φταίει, και μάλιστα φταίει για όλα !

. Για το ότι το ΠΑΣΟΚ τού Λαού έγινε ΤΑ ΠΑΣΟΚ τών παραγόντων και μεγαλοβουλευτών, ποιός φταίει ; Για το ότι σε κάθε "ανασυγκρότηση" τού ΠΑΣΟΚ βλέπαμε στα πρώτα καθίσματα όλους τούς δημόσιους Υπαλλήλους/Συνδικαλιστές που το μόνο που κάναν ήταν να διαχειρίζονται ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ την Εξουσία και τις σχέσεις τους με τούς μεγαλοπαράγοντες ( ενδεχόμενα και εν αγνοία αυτών τών τελευταίων ) ή έναν προς έναν όλους τούς διεφθαρμένους διευθυντές και προϊσταμένους τών Πολεοδομιών, τών Εφοριών, τών Τελωνείων κλπ και φεύγαμε από την ίδια πόρτα που μπήκαμε, ποιός φταίει ;

. Φταίνε πολλά. Φταίνε πολλοί. Και μάλλον εμείς περισσότερο που φεύγαμε χωρίς να πούμε μιά κουβέντα εκεί μπροστά, δυνατά, ανάξιοι για τον τίτλο τού ΠΟΛΙΤΗ.

. Μήπως όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε επί τέλους σε όλα αυτά που καταντήσαν το ΠΑΣΟΚ μας έτσι όπως είναι σήμερα ;

. Μήπως πρέπει να εκμεταλλευτούμε ΣΗΜΕΡΑ την δίψα τού κόσμου για να ξαναζήσει το ΠΑΣΟΚ, η μοναδική του ελπίδα και να μην ψάχνουμε αποδιοπομπαίους τράγους, λες και όλα τα άλλα είνα καλά, αλλά να αποδίδουμε, έτσι για αρχή, τα τού Καίσαρος τώ Καίσαρι ;

. Δύο "παράπλευρα οφέλη" είχε αυτό το αποτυχημένο ρεσάλτο από το Ζάππειο και τα ΜΜΕ :

1. Καταλάβαμε πολύ περισσότεροι ποιόν ρόλο παίζουν τα ΜΜΕ, και ποιές είναι οι επιδιώξεις τους. Ποιοί είναι οι "δημοσιογράφοι" και "αναλυτές" που κάποτε σεβόμασταν και στηριζόμασταν στη γνώμη τους, και ποιός είναι ο πραγματικός τους ρόλος ! Εξωνημένοι, γυμνοσάλιαγκες με μόνο στόχο τη βίλλα στη Μύκονο και την ψευδαίσθηση οτι ασκούν πολιτική με τα MontBlanc τους !

αλλά το κυριώτερο,

2. Ξύπνησε το ΠΑΣΟΚ ! Το ΠΑΣΟΚ τών Παλαιών, αλλά και τών Νέων που καταλαβαίνουν οτι είναι η μόνη Ελπίδα τους. Που ξαναενδιαφέρονται και δεν θέλουν να παραδώσουν αμαχητί ότι απέμεινε από το Κίνημα, αλλά να το ξαναδυναμώσουν.

. Να μην τούς απογοητεύσουμε πάλι με την μονομέρεια αυτή ! Ότι έκανε ο Σημίτης έκανε.
. Ας κάνουμε Νέα Πολιτική !

. Πάμε για μια Νέα Εθνεγερσία αν μπορούμε. Υπάρχει νομίζω έδαφος γι αυτό ! "

. Αυτά ! Αυτό που πρέπει να προβληθεί είναι το τί έκανε ο Πρόεδρος αυτά τα χρόνια ή έστω ξεκίνησε να κάνει στο Κίνημα. Νέες Δράσεις, Νέοι Θεσμοί, Θέσεις για Παιδεία ( ναί ήταν πολύ καλές αλλά θάφτηκαν
από τα κανάλια ), Δημόσια Διοίκηση ( ανάρτηση αποφάσεων υπουργών κλπ στο διαδίκτυο ), για να φανεί τι
θέλουμε, παρά το τί δεν θέλουμε.
. Εκεί είναι το παιχνίδι και αυτό είναι το γήπεδο που πρέπει να παιχτεί. Εκεί υπερτερεί ο Πρόεδρος που θέλουμε, και αυτό πρέπει να αναδείξουμε.

. Αλλοιώς, όπως χάσαμε τις βουλευτικές, θα χάσουμε και τις Προεδρικές εκλογές. Μέ τον ίδιο τρόπο.

. Ψάχνοντας τα δίχτυα σε άλλη θέση από αυτή που είναι. . .

Ανώνυμος είπε...

Το αν η ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ ανήκει στον θείο της γυναίκας του Βενιζέλου τι αποδεικνύει;

Είναι σαν να μας λες ότι ο Giorkagis, επειδή η μαμά του είναι Αμερικάνα, είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ, ότι επειδή η γιαγιά του ήταν Πολωνέζα είναι ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ και επειδή ο θείος του είναι ξεμωραμένος ότι είναι ΗΛΙΘΙΟΣ.
Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα!!!

Ντροπή σου!

alzap είπε...

@ανώνυμος:

Τα περί ντροπής επιστρέφονται σε σένα και στα αφεντικά σου.
Τα περί μακρινού θείου επίσης να τα πεις στούς φίλους σας Νεονάκη και Χριστοδουλάκη.
Οι υπόλοιποι γνωρίζουμε πολύ καλά την άμεση σχέση Βενιζέλου - Μπακατσέλου.
Σκέψου λίγο περισσότερο και θα δεις ότι λίγα αναφέρω. Καμμία αναφορά δεν κάνω, ας πούμε, για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων με τα ΣΚΟΠΙΑ.
Έγινε; Απο ποιόν; Πότε;

Ανώνυμος είπε...

Ρε λασπολόγοι και συκοφάντες.έτσι θα το κάνετε το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος αν κερδίσει ο εκλεκτός σας?

Ο Μπακατσέλος του Αγγελιοφόρου είναι πρώτος εξάδελφος του πεθερού του Βενιζέλου.

Φαίνεται όμως ότι έχετε μελετήσει καλά τον Γκέμπελς.

Λέγε,λέγε,όλο και κάτι θα μείνει.

Φτού σας,που θέλετε να λέγεστε και σύντροφοι.

alzap είπε...

@ανώνυμε:
Ισχυρίζεσαι αν κατάλαβα καλά ότι καμμία σχέση με τον όμιλο Μπακατσέλου που ελέγχει την ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ δεν έχει ο πεθερός και η σύζυγος ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Σωστά;
Επίσης αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχεις πάρει τίποτα είδηση για το λαθρεμπόριο καυσίμων με τα Σκόπια όταν ξεκίνησε το εμπάργκο απο την κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου.
Είναι εύκολο να ενημερωθείς και μόνο σου αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να σε βοηθήσω.

Τέλος θα σε παρακαλούσα να είσαι προσεκτικότερος στις εκφράσεις σου, κυρίως γιατί κρύβεσαι πίσω απο την ανωνυμία, γνήσιος τζάμπα μάγκας δηλαδή, πιστό αντίγραφο του αφεντικού σου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που ισχυρίζεται ο πιο πάνω είναι αυτό που ξέρει ΟΛΗ η Θεσσαλονίκη!

Ο ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ που έκανε το Λαθρεμπόριο, που είναι ΔΕΞΙΟΣ, που είναι φίλος του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ είναι ΠΡΩΤΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ του πεθερού του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Ο πεθερός του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ δεν έχει καμία σχέση με την ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ. Κατάστημα με είδη Υγιεινής ΕΧΕΙ και δεν είναι πλούσιος ευκατάστατος ΕΙΝΑΙ.

ΑΣΧΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά την ΕΚΔΟΤΙΚΗ εταιρία που μας λες στο ΔΣ της δεν συμμετέχει ούτε ο Απόστολος Μπακατσέλος, πραγμάτικός πεθερός του Βενιζέλου, ούτε ο Δημήτριος Μαπακατσέλος κουνιάδος του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Τα ξαδέρφια τους την έχουν. ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΑΡΕ!!!

Εκτός κι αν ΕΣΥ με τα ΞΑΔΕΡΦΙΑ σου διαχειρίζεστε την ίδια περιουσία!!!

ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ!

Μετά την 11/11 ετοιμάσου να φας μηνύσεις από τους ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και τότε θα δούμε τη μαγκιά σου!!!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ούτε το άρθρο της ΓΑΛΕΡΑΣ δεν διάβασες καλά που γράφει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ "Εξ αγχιστείας"

ΑΛΛΑ ξέχασα ΕΣΥ με τους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ σου εξ αγχιστείας διαζειρίζεστε μαζί την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

ΨΕΥΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

Για την αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ:

Όπως όλη η Θεσσαλονίκη ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!

Πεθερός του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ.
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ είναι επιχειρηματίας ιδιοκτήτης καταστήματος Ειδών Υγιεινής, ούτε ΠΛΟΥΣΙΟΣ είναι, ούτε Παράγων της Θεσσαλονίκης.

Κουνιάδος του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ. Επιχειρηματίας εκλεγμένος στο ΔΣ του Επιμελητηρίου.

ΟΥΔΙΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχουν οι 2 παραπάνω με την "Εκδοτική Βορείου Ελλάδος Α.Ε" ή την ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ.

Σ' αυτές τις 2 εταιρίες συμμετέχουν τα ΞΑΔΕΡΦΙΑ (Γιώργος και Νίκος Μπακατσέλος) και ο θείος (Αλέξανδρος Μπακατσέλος) της κυρίας Βενιζέλου.

ΤΩΡΑ αν με αυτά που γράφετε θέλετε να μας πείσετε ότι ο πεθερός ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ διαχειρίζεται την περιουσία του ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ τότε μάλλον δεν ζείτε στην ΕΛΛΑΔΑ.

Εκτός κι αν όλοι εσείς που ανακαλύψατε τις παραπάνω σχέσεις ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του ΠΡΩΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΣΑΣ.

Κρίμα έχετε πέσει πολύ χαμηλά

Γιάννης Παπαϊωάννου είπε...

Αυτή την φορά όμως σύντροφοι η ευθύνη για την πορεία της παράταξης είναι όλη δική μας. Για την ακρίβεια είναι μόνο δική μας. Αν κάνουμε λάθος επιλογή η ιστορία θα γράψει ότι η γενιά μας απέτυχε να βγάλει το ΠΑΣΟΚ από την πορεία συρρίκνωσης που ακολούθησε μετά τον θάνατο του Ανδρεα!

Αν αποτύχουμε σύντροφοι η ιστορία δεν θα γράψει για την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη αλλά για το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και που δεν μπόρεσε ποτέ να σταθεί στα πόδια του αφότου αυτός έφυγε.

Η ευθύνη μας λοιπόν είναι τεράστια και το ΠΑΣΟΚ είναι στα χέρια μας και είναι λαβωμένο.

Ελπίζω να μην το αποτελειώσουμε σύντροφοι και ελπίζω να καταφέρουμε να το βγάλουμε από την πορεία που έχει μπει ….γιατί αλλιώς -όπως ήδη είπα - τόσο η κοινωνία όσο και η ιστορία θα είναι αμείλικτες μαζι μας.

Ο Ανδρέας δεν είναι μαζί μας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές αλλά η ιστορία συνεχίζει να γράφει αμείλικτα!

alzap είπε...

Χμμ, τελικά απο ότι φαίνεται και μας λένε τα ανώνυμα παιδιά, ΕΓΙΝΕ λαθρεμπόριο με τα ΣΚΟΠΙΑ την ώρα που η Κυβέρνηση Παπανδρέου έβαζε εμπάργκο για το όνομα Μακεδονία. Το έκανε το λαθρεμπόριο μας λένε ο ξάδελφος και όχι ο πεθερός του Βενιζέλου. Μάλιστα.
Για να θυμηθούμε...
Τί ήταν ο Ευάγγελος όταν γινόντουσαν αυτά τα "πατριωτικά" πηγαινε - έλα των καυσίμων απο τους λαθρέμπορους; Μάλλον υπουργός της κυβέρνησης που επέβαλλε το εμπάργκο λέω εγώ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Καλή η προσπάθεια αποπροσανατολισμού αδέλφια αλλά δεν έχει αποτέλεσμα. Γιατί βλέπετε εδω δεν είμαστε του ΣΔΟΕ να ψάχνουμε το εισόδημα του καθένα. Πολιτικά κουβεντιάζουμε και αναρωτιόμαστε γιατί ΄τόση φανατίλα στη στήριξη του Βαγγέλη απο Λαμπράκη-Μπόμπολα-Μπακατσέλο.
Γνωρίζουμε πολιτικούς λόγους αλλά υποψιαζόμαστε και οικονομικούς που πάνε αντάμα. Συνδέονται στενά οι τρείς οικονομικοί όμιλοι. Αυτό λέει και η ΓΑΛΕΡΑ.

Τώρα ο ισχυρισμός ότι ο Βαγγέλης δεν έχει καμμιά σχέση με αυτά και ότι είναι περίπου θύμα της συγκυρίας και ότι αγανακτεί με την στήριξη που του προσφέρουν οι γνωστές εφημερίδες, κανάλια και Πρετεντερηδες το δέχομαι ως χιούμορ.

Μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε καμπάνια "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ";

Αλλά κι αυτό για τις μηνύσεις μετά τις 11/11 τι είναι πάλι;

Ούτε καν τζάμπα μάγκες. Τζάμπα κουτσαβάκια είσαστε παιδιά, όπως το αφεντικό σας. Πως το είπε εκείνο το ωραίο;
"Καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή..."

Συνεχίστε έτσι, ανώνυμοι και θρασύδειλοι.

Να τους χαίρεσαι κ. Γραμματικάκη μου...

alzap είπε...

Και επειδή ξεχάστηκα, αυτός ο Δημήτρης Μπακατσέλος, ο αδελφός της συζύγου ντε, μήπως ήταν στο Δ.Σ κάποιας Τράπεζας;
Μήπως είναι επίσης στο Δ.Σ άλλης μεγάλης εταιρείας εγκατεστημένης σε καμμιά δεκαριά χώρες; Ποιας; Σε ποιόν ανήκει αυτή η ευαιρεία;