Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ…

…έσπασε και βγήκε απο μέσα ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΣΗΣ και το ANTINEWS.

Διαβάστε τι γράφει μεταξύ άλλων ο αρχειοφύλακας της ΣΤΑΖΙ:

“…Έρχονται Χριστούγεννα και ο θείος Γιώργος μοιράζει ιθαγένειες…”
“…Ο Γιώργος Παπανδρέου κι οι χαρωποί φιλάνθρωποι «σοσιαλιστές» υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια…”
“…Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν. Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από  την μικροκομματική τακτική των τζουτζέδων που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος…”
“…Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, θα γίνει τώρα. Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί», το ψευτοαριστερό φασισταριό, αποδομεί πια το ίδιο το Έθνος. Αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες από πάσης προέλευσης, κυρίως μουσουλμάνους...”
“…Είναι επίορκοι και ξεσκίζουν το Σύνταγμα που με θράσσος επικαλούνται...”
Ας τον καμαρώσει ο φίλος του και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ας τον λουστούν όλοι αυτοί που τόσο καιρό παριστάνουν πως δεν ξέρουν την ποιότητα, τα έργα και τις ημέρες του ΖΗΣΗ.
Κυρίως όμως ας παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες όσα θα ακολουθήσουν. Πολλοί και πολλά θα αποκαλυφθούν, οι μάσκες θα πέσουν. Πολλοί απο τους κατεργαραίους, που ψάρευαν για χρόνια σε θολά νερά, θα κάτσουν στον πάγκο τους.
Κρατήστε  ως ενθύμιο και υπόδειγμα  φασιστικού παραληρήματος το ποστ του αρχειοφύλακα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λες ομως πρεπει καποια στιγμη να λεχθουν και τα πραγματικα γεγονοτα απο την κυβερνηση, να δοθει δηλαδη στην δημοσιοτητα και να εξηγηθει το πληρες νομοθετικο πλαισιο ετσι ωστε να μην υπαρχουν οι εθνικιστικες κορωνες απο τους γνωστους <>.Να δει ο ελληνας την αληθεια γυρω του.
τελος καλο ειναι ολοι να κρατησουμε την επιστολη που δημοσιευεται σε διαφορα μπλοκς σημερα του Μ.θεοδωρακη γιατι ολα ειναι σωστα και χρησιμα με ενα προαπαιτουμενο φιλοι μου η πατριδα πρωτα και μετα ολοι εμεις που κατοικουμε σε αυτην