Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2009

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ...

Τον ορισμό της λέξης προβοκάτσια μην τον αναζητήσετε στο λεξικό στο γράμμα Π, θα τον βρείτε στο γράμμα Α και στη λέξη ANTINEWS.


Παρεξηγήθηκε ο Ζήσης γιατί ο πρωθυπουργός της χώρας ΔΕΝ πούλησε τσαμπουκά, δεν απείλησε. Παρεξηγήθηκε γιατί κάλεσε τους πολίτες της χώρας να τιμήσουν τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου με ειρηνικές εκδηλώσεις. Επειδή κάλεσε τους πολίτες να καταδικάσουν και να απομονώσουν πράξεις βίας και καταστροφών. Αυτή η στάση του πρωθυπουργού στενοχώρησε πολύ τον Ζήση και τα αφεντικά του.

Βλέπετε οι σχεδιασμοί είναι άλλοι. Θέλουν φωτιές, καταστροφές βανδαλισμούς. Ο λόγος του Γιώργου Παπανδρέου δεν βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση, Γι αυτό έβαλε στο σχετικό άρθρο τον τίτλο:

Παρακαλάνε γονατιστοί τους αντιεξουσιαστές...

Βλέπετε όταν δεν δέρνεις, δεν απειλείς, δεν προβοκάρεις σημαίνει ότι παρακαλάς. Όταν εμπιστεύεσαι τους πολίτες σημαίνει ότι πέφτεις στα γόνατα... Λογική γνήσια ακροδεξιά και αποκαλυπτική που έρχεται κατευθείαν από τα αρχεία της Βασιλικής Χωροφυλακής της δεκαετίας του 60.

Αλλά κάνει ένα βήμα ακόμα ο αρχειοφύλακας των αρχείων της ΣΤΑΖΙ. Προσπαθεί να συνδέσει την έκκληση του Πρωθυπουργού με την δικαστική απόφαση για τον ΕΛΑ βάζοντας τον τίτλο: Τυχαίο;

Πως λέμε, Τσου ρε Λάκη;

Εγώ λέω, Τσου ρε Ζήση…


Άξιος ο μισθός σου!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ μου αρεσε το " έρχεται κατευθείαν από τα αρχεία της Βασιλικής Χωροφυλακής της δεκαετίας του 60." Εισαι ωραιος ρε συντροφε.

Nievskii είπε...

Η ενασχόληση του Ζήση με την δίκη του ΕΛΑ δεν είναι τυχαία
http://www.iospress.gr/ios2004/ios20040307a.htm

echthrosofer είπε...

Πρεπει να κοπουν οι κρατικες διαφημισεις και τετοιοι τυποι να παν απο κει που ηρθαν

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι έχει λυσάξει ενάντια της νέας κυβέρνησης και ιδιαίτερα ενάντια του ΓΑΠ.
Βέβαια το πληρώνει με αυτή την ακροδεξιά πλέον στροφή του εκεί που είχε σχολιαστές από όλους τους χώρους και πραγματικά υψηλού επιπέδου με ακριβοδίκαια σχόλια και μόρφωση οι περισσότεροι εξ' αυτών έχουν εξαφανισθεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες και του έμειναν μόνο κάτι φανατικοί (επί το πέιστον)δεξιοί και έχει καταντήσει ένα χαζό κομματικό ιστολόγιο.
Κρίμα πολύ κρίμα όταν το είχε ξεκινήσει είχε τίμιες αναρτήσεις φυσικά είχε την αποψή του αλλά δεν πρόσβαλε, λίγο πριν κκαι με το που έπεσε η διαφήμιση σφοδρα υπερ ΚΚ και αγώνα υπερ Σαμαρά.
Όλες οι αξιόλογες πένες έχουν εξαφανισθεί αλλά επιλογή του

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ουδέποτε είχα την οποιαδήποτε αμφιβολία για την ποιότητα της δημοκρατίας στην οποία πιστεύετε και την οποία υπηρετείτε απο οποιοδήποτε ..."μετερίζι"! Όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι αρχειοφύλακας της..."ΣΤΑΖΙ"! Όποιος κριτικάρει τον ποδηλάτη του Καστρίου είναι αποδιοπομπαίος, φασίστας, γερμανοτσολιάς!Ένα είναι βέβαιο:Τους επόμενους μήνες, δε θα πλήξουμε! Έχουμε τόσα θέματα απο το χειρισμό των οποίων θα γίνει φανερό το Μεγάλο Ψέμμα του Giorgos,για να πραγματοποιήσει το όνειρο της μητρός του! Τί να πρωτογράψει κανείς:Ασφαλιστικό,Ασφαλιστικό, Ασφαλιστικό!"Πού πήγαν τα λεφτά";"Λεφτά υπάρχουν"!Υπόθεση ζήμενς, προφυλάκιση Τσουκάτου για ομολογημένη δοροληψία (πού πήγε άραγε το ένα μύριο μάρκα;).
Αλήθεια Αλέκο,πόσα πρώην στελέχη της ΑΤΕ,και της ΠΑΣΚΕ, κατηφόρησαν προς την Πειραιώς με πελατολόγια παραμάσχαλα τα τελευταία χρόνια;Το οτι έρχεται τώρα Διοικητής στέλεχος της "Π" είναι τυχαίο ή εντάσεται στο πλαίσιο των συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ των δύο τραπεζών;Ποιός κερδίζει απο αυτή την τοποθέτηση;

alzap είπε...

@οφις:
Δεν με διαβάζεις και με στεναχωρείς... Αν το έκανες θα ήξερες ότι ο Ζήσης ισχυρίζεται με ΚΑΜΑΡΙ ότι έχει τα αρχεία της ΣΤΑΖΙ.
Καταλαβαίνω ότι σε ενοχλεί αλλά θα ήθελα να θυμίσω ότι ο "ποδηλάτης του Καστρίου" είναι εδω και δύο μήνες ο Πρωθυπουργός της χώρας.
Για τον Πανταλάκη άσε να αναλάβει και θα δούμε πως θα πορευτεί. Ελπίζω καλά.

mahler76 είπε...

από προβοκάτσιες ξέρουμε σε αυτή την χώρα αυτό είναι δεδομένο.
την καλημέρα μου.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ALZAP:Να σου εξηγήσω, μήπως και καταλάβεις!Άν εγώ κατέχω έγγραφο απο το οποίο αποδεικνύεται ποιός δολοφόνησε τον Κέννεντυ, δε σημαίνει οτι είμαι "Αρχειοφύλακας" της CIA!Δεύτερον, εγώ ξέρω οτι ο "ποδηλάτης" είναι Πρωθυπουργός, εκείνος το ξέρει;
Για τον Πανταλάκη, με τρόμαξε η δήλωσή του για "μεγάλα τραπεζικά σχήματα" οταν η τάση παγκόσμια λόγω της κρίσις είναι μικρά και δυνατά!Αλλά, όπως γράφεις κι' εσύ, θα δείξει!

alzap είπε...

@mahler:
Ακριβώς!
Την καλημέρα μου μια μέρα μετά...
:-)

@οφις:
Δες το σχόλιο του Nievskii πιο πάνω.
Κατά τα άλλα ό,τι πεις.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε Αλέκο,

Είδες με τι τάκτ βαράνε τα ΜΑΤ του ΠΑΣΟΚ ;
Είδες επίσης και με τι χάρη πέφτουν οι μπατσομοτοσυκλέτες επάνω σε διαδηλωτές ;(στην προσπάθειά τους να αμυνθούν βέβια.Οι μοτοσυκλέτες πάντα).

Αχ,αυτό θα πει Αριστερή διακυβέρνηση του Πασοκ!!!